2777
2789
عنوان

ساخت ایمیل😆

480 بازدید | 15 پست

الان میگن امروز همه یادشون افتاده ایمیل درست کنن منم موخوام خوو اون تاپیکو دیدم منم دلم خواست😋😋حالا لطفا بگین اونجا ک گفته دامنه وارد کن چی بزنم مثلا

تو دریچه کولرو جوری تنظیم نکن ک باد فقط ب خودت بخوره نمیخاد با ناعدالتی تو کشور مبارزه کنی😒😒

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هرچی دوست داری عزیزم عدد بزار اسم مستعار بزار

قبول نمیکنه عزیزم

تو دریچه کولرو جوری تنظیم نکن ک باد فقط ب خودت بخوره نمیخاد با ناعدالتی تو کشور مبارزه کنی😒😒
وای من دهنم سرویس شد تا تونستم ایمیل بسازم😥

خب ب منم یاد بده 😯

برو تو تنظیمات گوشیت نوشته ساخت اکانت بعدش مرحله ب مرحله بپرس تا بهت بگم عزیزم

نداره همچین چیزی گلم

واقعا؟ مال من ک داره من رفتم تو تنظیمات مرحله ب مرحله چیزایی ک خاس وارد کردم اخر سرم از امریکا ز زد ...

ممنون عزیزم

دامنه همون نوع ایمیل هست مثلا جیمیل یا ایمیل یاهو aaaaaaaa@gmail.com aaaaaa@yahoo.com

ممنون عزیزم امتحان میکنم 

فدات.میخای از بازار یا مایکت برنانه ی جی میل رو بگیر اونم خوبه

😙😙