2777
2789
عنوان

یه پسره هست

85 بازدید | 26 پست

خودش بعد یه سال بهم زنگ زد دلم برات تنگ شده و فلان ما مجازی در ارتباط بودیم حضوری ندیدمش.این لامصب تا زمانیکه من پیام ندم خودش پیام نمیده.هیچوقت شروع کننده نیس این رفتارش خیلی رو مخمه.یبار نزدیک میشه دوباره دور میشه.من نزدیک بشم اون دور میشه.خستم کرد اخرش.دیگه تصمیم گرفتم منم بهش پیام ندم .گور باباش عوضی.نظر شما چیه

اگر لانگه

مامان چقدر دلم برات تنگه شده 🖤🥺 یه دیالوگ غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ... و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ... کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ... شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....

رابطه لانگ سخته فدات شم اگر میتونی واردش نشو

مامان چقدر دلم برات تنگه شده 🖤🥺 یه دیالوگ غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ... و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ... کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ... شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بلاک

من نیکام کاربر سال98رتبه سه رقمی دانشجو پزشکی کورد کرمانشاه💫تا حد ممکن تو بحثهایی که تهش نظر هیچکس عوض نمیشه صحبت نکنیم مدرک تحصیلی تنهایی ارزش کسی رو تعیین نمیکنه همه چیز بستگی به سن و اون مسیری داره که آدم طی کرده فرق کسی که داره با تمام توانش تلاش میکنه با کسی که دیگه تصمیم گرفته پیشرفتی نکنه زمین تا آسمونه🫠💕راجب رشته تجربی سوال داشتید تگم کنید جواب میدم🥺✨درخواست دوستی نمیپذیریم عذرمیخوام🫠💕

ببین میتونمم حضوری ببینمش ولی رفتارش واقع زشته نمسخوام درگیر ادمی بشم که حتی به خودش زحمت نمیده یه پ ...

چند سالشه

تو چند سالته

حوصلش سر رفته بهت زنگ زده اصلا محلش نده

اره واقعا نباید محل میدادم نمیدونستم اینجورب قراره بکنه.اخع پسر انقدر بی جسارت و بزدل که یه پیام نده نمیدونم واقعا

۲۳ ۲۴

اگر بهت بب محلی میکنه ولش کن

هیچ چیزی اندازه بی توجهی ادمو فرسوده نمیکنه همش چشم انتظار یه پیام باشی ازش تو لیاقت اینو داری که کسی تمام توجهشو برات بزاره

اگر بهت بب محلی میکنه ولش کن هیچ چیزی اندازه بی توجهی ادمو فرسوده نمیکنه همش چشم انتظار یه پیام باشی ...

دقیقا متاسفانه فک کنم اخلاقشم همینه درست بشو نیس

دارم رو خودم کار میکنم دیگه بهش فکر نکنم

اما یه سوال واسم هست اونم اینه چرا اینکارا رو میکنه

دقیقا متاسفانه فک کنم اخلاقشم همینه درست بشو نیسدارم رو خودم کار میکنم دیگه بهش فکر نکنم اما یه سوال ...

مسئولیت پذیر نیست

اهمیت نداری براش

من رابطه 7 ساله رو سر این قضیه که گاهی پیش میومد دو روز کامل بهم پیام نمیداد کات کردم

واسه همین درکت میکنم

گاهی رها کردن خیلی بهتر از نگه داشتن چیزیه که بهت ضربه میزنه

با ادمای جدید اشنا میشی یادت میره این پسرو

مسئولیت پذیر نیستاهمیت نداری براشمن رابطه 7 ساله رو سر این قضیه که گاهی پیش میومد دو روز کامل بهم پی ...

وای عزیزم درکت میکنم تازه شما رابطه جدی و طولانی هم بوده.

و اینکه بنظرتون از این به بعد چطوری رفتار کنم با این ادم نمیخوام هر موقع خودش خواست بیاد و بره

و اینکه چطور ازش رها بشم

وای عزیزم درکت میکنم تازه شما رابطه جدی و طولانی هم بوده.و اینکه بنظرتون از این به بعد چطوری رفتار ک ...

اگر میخای تویدلت نمونه ازش دلیل رفتارش رو بپرس

اگر دیدی منطقی نبود کات کن و دیگه جوابش رو نده چون رابطتون الان هم سرده فراموش میشه برات

شایدم نشه اما عدم حضورش بهتر از اینه که باشه ولی همچنان منتظر پیام باشی ازش

اگر میخای تویدلت نمونه ازش دلیل رفتارش رو بپرس اگر دیدی منطقی نبود کات کن و دیگه جوابش رو نده چون را ...

ببین من یبار دیگه ازش حدا شدم بخاطر همین کارش و ولش کردم

الان دیگه روم نمیشه.بعد رومم نمیشه دلیل رفتارشو بپرسم میترسم فک کنه این خیلی درگیرمه