2777
2789
عنوان

ی جمله بگید

55 بازدید | 11 پست

به دوست الاغم بگم بفهمه دوس پسری که خیانت کنه فایده نداره

خره هر چی من میگم نمیفهمه

از این تاریخ به بعد این کاربری دست منه و تاپیک های قبل برا دوستم بوده ...1405/06/18...دوستم بیمارستانه برا اینکه زود خوب بشه براش دعا کنید

دوس پسرش چیکارست؟

مامان چقدر دلم برات تنگه شده 🖤🥺 یه دیالوگ غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ... و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ... کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ... شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

دوس پسرش چیکارست؟

بیکااااااااار

از این تاریخ به بعد این کاربری دست منه و تاپیک های قبل برا دوستم بوده ...1405/06/18...دوستم بیمارستانه برا اینکه زود خوب بشه براش دعا کنید

بیکااااااااار

ای بابا چند سالشونه

مامان چقدر دلم برات تنگه شده 🖤🥺 یه دیالوگ غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ... و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ... کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ... شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....

خر رو نمیشه فهموند ☺️ خودتو خسته نکن☺️

خب داره عذاب میکشه

ای بابا چند سالشونه

۱۸

۲۳

منم یه دوست پسر سمی داشتم دوستم میدونست سمیه روزی هزار بار میگفت ولی من بعد ۳ سال کات کردم

و خداروشکر دوستی داشتم که هر روز توگوشم بگه این سمیهههه درسته دیر کات کردم ولی بلخره کات کردم