2777
2789
عنوان

جالبه

105 بازدید | 6 پست

خانومها اینجا میان هزار تا مذل مو و آرایش میپرسن نماد تمیزی و نظافتن

الان یه خانم نگفت حجاب کنید یا.. فقط گفت خانومایی که بیحجاب میاید موهاتونو یه شونه بزنید

تاپیکش پرید

چرا واقعا

سعی میکنم نذر فرهنگی کنم نظراتم رو برای حفظ بنیاد خانواده و پیشگیری از طلاق .ان شاالله مفید باشه. دعای برای ظهور امام زمان یادتون نره . درباره بارداری کلاسهای همسرداری و انواع تیپ شخصیتی متاهلان هم تاپیک زدم بخونید. راضی نیستم کسی که ارتباط بدون محرمیت داره از مطالب روانشناسی و همسرداریم استفاده کنه

گفت تو مطبم اذیت میشم

سعی میکنم نذر فرهنگی کنم نظراتم رو برای حفظ بنیاد خانواده و پیشگیری از طلاق .ان شاالله مفید باشه. دعای برای ظهور امام زمان یادتون نره . درباره بارداری کلاسهای همسرداری و انواع تیپ شخصیتی متاهلان هم تاپیک زدم بخونید. راضی نیستم کسی که ارتباط بدون محرمیت داره از مطالب روانشناسی و همسرداریم استفاده کنه

منم با نظرش موافقم،حالا ک بی روسری هستین اون موهارو بشورید و شونه بزنید

بعضیا از چربی موهاشون چسبیده به هم

اگه با نظرم مخالفی چشماتو ببند رد شو،مجبور نیستی ابراز مخالفت کنی یا نظرتو تحمیل کنی#دیکتاتور_نباشیم😌❌️زیر ۲۲ سال نه ریپلای کن نه تو تاپیکام بیا❌️آفرین✅️به خاطر دوتا پاچه پاره کاربری قبلیم تعلیق شد😂✌🏻ولی به چپ ترین قسمت بدنم🤌🏻تو تاپیکا برامن چایی شیرین بازی در نیارین،استارتر خودش زبون داره🚫 👈🏻رفتار من با شعور طرف مقابلم ست میشه اگه از رفتارم خوشت نیومد به شعور خودت شک کن✅️

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

کسی تونست بهم توضیح بده ممنون میشم

چون درمورد بی حجابی گفت

یکی حتما فشاری شده گزارش زده

هیچ کس تو این زندگی به من فکر نمیکنه آره من اینو میدونم حتی هیچکی نمیدونه من چیا میخوام و من دارم غرق میشم و کسی نمیبینه.کاربری آبانممممممم

چون درمورد بی حجابی گفتیکی حتما فشاری شده گزارش زده

آخه حرف حق زده

اخه زن تو که حجاب نمیکنی و خودتو کردی نمایشگاه و ویترین با ارایش و.... باهات کاری ندارم

اونی که نمایشگاه کثیفی و شلختگیه چی

هم قانون کشور و هم قانون اسلام و هم قانون طبیعت و بهداشت رو با هم زیر سوال برده

آخه حرف حق زدهاخه زن تو که حجاب نمیکنی و خودتو کردی نمایشگاه و ویترین با ارایش و.... باهات کاری ندار ...

هعی چی بگم

هیچ کس تو این زندگی به من فکر نمیکنه آره من اینو میدونم حتی هیچکی نمیدونه من چیا میخوام و من دارم غرق میشم و کسی نمیبینه.کاربری آبانممممممم