2777
2789
عنوان

دختری که

| مشاهده متن کامل بحث + 2520 بازدید | 297 پست

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

توضیح دادم پایین چرا چون رففیقم همیشه سو استفاده میکنه نیره بعدی

برای همینه که میگم پسرا لیاقت محبت و خوبی ندارنicon

خیر آویزون و ... نیست احتمالا فقط دختر بامحبتیه یا به پسر علاقمند شده.... شما اصلا تا حالا عاشق میشید که فرقش با وابستگی و آویزون شدن بدونید؟icon

برای همینه که میگم پسرا لیاقت محبت و خوبی ندارن خیر آویزون و ... نیست احتمالا فقط دختر بامحبتیه یا ب ...

بامحبته و پرحوصله و اشپزماهرررر

من بخوام بمیرم از گرسنگی نیمرو بلد نیستم درست کنم حالا گیریم بخوام ابراز محبت کنم مهمم نیس بد برداشت شه باید چیکارکنم😂

ما وارث دردهای بیشماریم....🖤پروفایل خودمم کپی نشه 🙏

برادر اینکه دوست شما لاشیه طبق حرفاتون شکی درش نیست

اما درمورد اون دختر خانم

کاش دخترا یاد بگیرن اینقدر زود احساساتشون رو خرج نکنن

الان که چی مثلا؟

زنا برای شوهراشون دوست ندارن آشپزی کنن بعد برای پسری که قصد نداره رابطشو باهات رسمی کنه اونم کسی که دو ماهه باهاشی هر روز غذا میبری؟😑😐

اخه دختر اینقدر ساده؟؟

این اسمش عشق نیست اشتباه نکنید

🌱دیگه کنکوری نیستم؛این رسم دیرینه روزگار است؛سرانجام، چنگال تقدیر، مردمان غافل بهره مند از خورشید را به کام تاریکی فراق میکشاند.