به نظرتون دختری که بعد دو ماه آشنایی خیلی روزا نهار خیلی روزا شام درست میکنه میاره مغازه رفیقم چیه؟ بیش از حد وابسته؟ دختره ۲۷ سالشه ولی کلا یه حالت بی عزت نفس و آویزون داره .البته شرمنده اینطوری میگم .نیاز مالی هم نداره . حالا یه نگن حسودی . میخوام بدونم چجوری یه دختر اینقدر یه جوریه .
پس همون لیاقتتون اینه که بهتون سگ محلی کننن چون یک سر سوزن هم ارزش ندارین مردا و پسرا
برای رسیدن به عشقم علیرضام دعام کنین دعا کنین دعا کنین به عشقم علیرضام برسم و باهاش ازدواج کنم و مانعی بینمون نباشه مهرم بیوفته به دلش امضامو دیدی برام یه صلوات یا یه سوره بخون شاید برای تو وقتی نگیره ولی با دعای تو من حاجتم برآورده میشه بی تفاوت رد نشو از امضام حاجتم رسیدن به عشقم علیرضاست اسم خودم ستایشه
من چیزی پشتش نگفتم فقط برای سواله یه دختر چقدر میتونه عزت نفسش و پایین بیاره
عاشق شدن دختر خیلی بده کاش هیچ دختری عاشق شما نامردا نباشه خودممم میگم
برای رسیدن به عشقم علیرضام دعام کنین دعا کنین دعا کنین به عشقم علیرضام برسم و باهاش ازدواج کنم و مانعی بینمون نباشه مهرم بیوفته به دلش امضامو دیدی برام یه صلوات یا یه سوره بخون شاید برای تو وقتی نگیره ولی با دعای تو من حاجتم برآورده میشه بی تفاوت رد نشو از امضام حاجتم رسیدن به عشقم علیرضاست اسم خودم ستایشه
نه خود تحقیری نیست ادما برای کسی ک دوسشون دارن از جونو دل مایه میذارن همین کارو اگه ی دختر خارجی برای ی پسر خارجی میکرد طرف جای اینکه بیاد بگه اویزون بی عزت نفس و هزارتا کسشعر دیگه ک تو تاپیکت تف دادی میومد به دختره پیشنهاد ازدواج میداد
به شماها خوبی نیومده امیدوارم هیچوقت هیچ دختری عاشق نشه
به امید روز های روشن تر 🩶التماس دعا دارم ازتون🐣 درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚