2777
2789
عنوان

دختری که

| مشاهده متن کامل بحث + 811 بازدید | 136 پست
چی بگم خودمم پسرم حرفی ندارم . ولی همیشه گفتم دخترا خودشون میخوان یه جیزایی و کمبود محبت دارن .پسرا ...

خب این نامردیه دختری که ییارازخانوادش بی مهری دیده حالاپسراینجوری ازش سواستفاده کنه .........مطمئن باش سر خواهروناموس خودشم میاد

اره دختره رو که گفتی کم داره واقعا

اون بنده ی خدا اصلا نداره کار یکی دو تخته هم نیست😥😥

اگ داشت گیر آدم پست فطرت نمی افتاد

خدا کمکش کنه نهایت کاری ک بشه براش کرد اینه ک دعا کنیم خدا عقل بده بهش

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

اینا نشونه ی علاقه اس، توجه و وقت گذاشتن از علاقه میاد اونم اشپزییییی واقعا😂حالا یکی عاشقه یکی سعی ...

من که نمیگم چون جدا شده اشکال داره .اصلا مکه جدا شدن عیبه . منظورم اینه کمبود محبتش از یه جا میاد دیگه که اینقدر خودش و میندازه وسط

دخترا واقعا می شما پسرا انقد بیشعور نیستن به قصد رابطه ج...بزن تورابطه ...از روی سادگی با نیت ادواج و عشق وارد رابطه میشن واقعا به طرف وابسته میشن ....بجز یک عده ی خیلی کم ک اونام چون ضربه خوردن از پسر برای انتقام به قصد تیغ زنی وارد رابطه میشن ......خیلی واقعا اینجورمرداموجودات کثیفین که با احساس دختربازی میکنن

من که نمیگم چون جدا شده اشکال داره .اصلا مکه جدا شدن عیبه . منظورم اینه کمبود محبتش از یه جا میاد دی ...

نمیدونم

چی بگم فقط باهمین مورد نمیشه قضاوت کرد

ما وارث دردهای بیشماریم....🖤پروفایل خودمم کپی نشه 🙏

دخترا واقعا می شما پسرا انقد بیشعور نیستن به قصد رابطه ج...بزن تورابطه ...از روی سادگی با نیت ادواج ...

والا یه دسته دخترم وفقط میخوان یه پسر باهاشون باشه . که فکر کنن پشت دارن . ولی .... فعک نکنممم

نه خب پس .فقط،ترک کردن بلدین . پس از سر محبت زیادی . اینطوری میکنه . بیخیال

کلا دوستی با پسر رو نمیپسندم برآ اینجور فکرا هم شده تنهای رو بیشتراز هرچیزی دوست دارم تا وقتی ک کیس مناسبمو پیدا کنم اونم ن از طریق دوستی با گل و شیرینی یا خانواده اش

پروفایل خودمم کپی نشه .. آیدای شاملو💜