2777
2789
عنوان

دختری که

| مشاهده متن کامل بحث + 811 بازدید | 135 پست

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بیچاره اون دختر..🚶

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

این و قبول دارم

من خودم تا حالا تو زندگیم جز بابام مردی ندیدم

این حرفای اونه من دیگ نمیدونستم چقد درسته چقد غلط

ذات مردا رو اون همیشه برام رو میکنه 😅

تو دانشگاه رفتم دیدم همش درست بوده هر چی بابام گفته راست بوده

شما همیشه برای متاسفی کاملا هم بی دلیل من سوال مپیرسمبه من میتوپی مگه من کردم به دخترا بگو یکم عزت ن ...

من موندم تو کارپسرا اینک پسرا لاشین و دختراباید عزت نفس داشته باشنوحق داری ...ولی چطور یک عده انقد مردهستن که میرم دوست دخترشونومیگیرن چرا یک عده دیگ انقد نامردن اینوتوضیخ بده

برا اینجور فکراس هیچ وقت واررد دوستی نمیشم با پسر جماعت در کل از آویزون بودن بدم میاد

خب بستگی به دختر داره . این دختره بعد ۶ سال نمازدی جدا شد . بعد رفیقم تو مغازه مخش و زد بعد دو ماه اینطوری میکنه . اون دختره زیادی کمبود داره

من موندم تو کارپسرا اینک پسرا لاشین و دختراباید عزت نفس داشته باشنوحق داری ...ولی چطور یک عده انقد م ...

چی بگم خودمم پسرم حرفی ندارم . ولی همیشه گفتم دخترا خودشون میخوان یه جیزایی و کمبود محبت دارن .پسرا هم بلدن

خب بستگی به دختر داره . این دختره بعد ۶ سال نمازدی جدا شد . بعد رفیقم تو مغازه مخش و زد بعد دو ماه ا ...

کبمودددددددددددد واییییییییییی نگاه فکرای احمقانه ی پسرا عجب بابا عجب من با احترام تاپیک رو ترک میکنم تا زیادی عصبانی نشدممممممممم

پروفایل خودمم کپی نشه .. آیدای شاملو💜

فکر نکم عشق اینطوری باشه دختره یه ماه قبلش از نامزد ۶ سالش جدا شده بود

اینا نشونه ی علاقه اس، توجه و وقت گذاشتن از علاقه میاد

اونم اشپزییییی واقعا😂

حالا یکی عاشقه

یکی سعی میکنه ادای عاشقارو دربیاره تشخیصش بادوستتونه

ولی این ک کسی جدا شده دلیل نمیشه عاشق نشه

ما وارث دردهای بیشماریم....🖤پروفایل خودمم کپی نشه 🙏

کبمودددددددددددد واییییییییییی نگاه فکرای احمقانه ی پسرا عجب بابا عجب من با احترام تاپیک رو ترک میکن ...

نه خب پس .فقط،ترک کردن بلدین . پس از سر محبت زیادی . اینطوری میکنه . بیخیال