2777
2789
عنوان

دختری که

| مشاهده متن کامل بحث + 2438 بازدید | 297 پست
سواله برام خب . عزت نفسم خوب چیزیه . منکه رفیقم و میشناسم دفعه اولش،نیست آخری هم نیست

دختره تو تصور خودش این مرد زندگیشه نمیدونه ک این لاشیه

کاش ادمای لاشی میرفتن سراغ مثل خودشون

سواله برام خب . عزت نفسم خوب چیزیه . منکه رفیقم و میشناسم دفعه اولش،نیست آخری هم نیست

شما اگه تونستین یجوری این دختره احمقو حالیش کنید

*انسان نیمه اول عمرش را سر غرورش می‌جنگد و نیمه دوم عمرش به دنبال چیزهایی می‌افتد که بخاطر غرورش از دست داده.*"آلبر کامو"

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اون دختره جنس ناجنس رفیقت رو نمیشناسه و به نظرش اینطوری علاقشو نشون میده که صد البته کارش اشتباه محضه

خوبی اندازه داره .از یه حدی به بعد خودتحقیریه

پس همون لیاقتتون اینه که بهتون سگ محلی کننن چون یک سر سوزن هم ارزش ندارین مردا و پسرا

برای رسیدن به عشقم علیرضام دعام کنین دعا کنین دعا کنین به عشقم علیرضام برسم و باهاش ازدواج کنم و مانعی بینمون نباشه مهرم بیوفته به دلش امضامو دیدی برام یه صلوات یا یه سوره بخون شاید برای تو وقتی نگیره ولی با دعای تو من حاجتم برآورده میشه بی تفاوت رد نشو از امضام حاجتم رسیدن به عشقم علیرضاست اسم خودم ستایشه

دوستت هوله این ک هیچ .اما مقصر دخترس ینی چی غذا درس کنی ببری برا پسر مردم که بدش اینجوری پشتت بگن.

من چیزی پشتش نگفتم فقط برای سواله یه دختر چقدر میتونه عزت نفسش و پایین بیاره

من چیزی پشتش نگفتم فقط برای سواله یه دختر چقدر میتونه عزت نفسش و پایین بیاره

عاشق شدن دختر خیلی بده کاش هیچ دختری عاشق شما نامردا نباشه خودممم میگم

برای رسیدن به عشقم علیرضام دعام کنین دعا کنین دعا کنین به عشقم علیرضام برسم و باهاش ازدواج کنم و مانعی بینمون نباشه مهرم بیوفته به دلش امضامو دیدی برام یه صلوات یا یه سوره بخون شاید برای تو وقتی نگیره ولی با دعای تو من حاجتم برآورده میشه بی تفاوت رد نشو از امضام حاجتم رسیدن به عشقم علیرضاست اسم خودم ستایشه

کاری نمیشه کرد .

شما بگید اگه نخواست گوش کنه و خودشو جمع کنه اونوقت مسئولیتش با خودشه شاید واقعا نادونه دختره

زمان دانشگاه ما از اینا داشتیم تو خوابگاه هفت خنچه میبردن واسه پسره تهشم میرفتن با یکی دیگه عر و عورش مارو اذیت میکرد خدا ازشوننگذره لاشیارو

*انسان نیمه اول عمرش را سر غرورش می‌جنگد و نیمه دوم عمرش به دنبال چیزهایی می‌افتد که بخاطر غرورش از دست داده.*"آلبر کامو"

خوبی اندازه داره .از یه حدی به بعد خودتحقیریه

نه خود تحقیری نیست ادما برای کسی ک دوسشون دارن از جونو دل مایه میذارن همین کارو اگه ی دختر خارجی برای ی پسر خارجی میکرد طرف جای اینکه بیاد بگه اویزون بی عزت نفس و هزارتا کسشعر دیگه ک تو تاپیکت تف دادی میومد به دختره پیشنهاد ازدواج میداد

به شماها خوبی نیومده امیدوارم هیچوقت هیچ دختری عاشق نشه

به امید روز های روشن تر 🩶التماس دعا دارم ازتون🐣 درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚