2777
2789
عنوان

شما جای من بودین چکار می کردین؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 39 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیماری خودایمنی ژنتیکی هست و چون مربوط به ژن هست واگیردار نیست اگه همسرت مشکلی داره بهتره برید مشاوره ژنتیک

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
بیماری های خود ایمنه که پوست و مو رو درگیر می کنه در واقع میگن واگیر نداره ولی من دارم می بینم که اط ...

ازینا ک موهاشون می‌ریزه کامل؟

برام دعاکنین زندگیم درست شه توروخدا...
اگه منظورت اینه که ناقل بیماری هستن همشون اون بحثش فرق میکنه  تو آزمایشای قبل ازدواج اگر همسرت ...

آزمایش قبل ازدواج که اصلا به درد نمی خوره،فقط کم خونی و اعتیاده، خودشون که نگفتن، حتی قبول ندارن موروثی یا مسری هست،میگن از استرسه

آزمایش قبل ازدواج که اصلا به درد نمی خوره،فقط کم خونی و اعتیاده، خودشون که نگفتن، حتی قبول ندارن مور ...

خب بهتره بری پیش یه متخصص ژنتیک علایم رو بگی و راهنمایی بگیری 

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
آزمایش قبل ازدواج که اصلا به درد نمی خوره،فقط کم خونی و اعتیاده، خودشون که نگفتن، حتی قبول ندارن مور ...

اینکه بهت نگفتن جای گله داره،گولت زدن بعبارتی

منتها درباره این بیماری دیگه ببین اگر میتونی قبول کنی ک فقط درباره ظاهره،اگرنه دلیلت منطقیه بنظرم

برام دعاکنین زندگیم درست شه توروخدا...
شاید بیماری قارچیی چیزیه، اگه خودایمنیه که مال بدن خودشونه ربطی به اطرافیان نداره فقط میتونه ارثی با ...

منم بخاطر همین خیلی تحقیق کردم، اصلا بیماریشون نه علتش مشخصه نه درمان داره، همه دکترا میگن واگیر نداره ولی وقتی می پرسم چرا پس فلانی و فلانی ازشون گرفته هیچ جوابی ندارن