2777
2789
عنوان

عوض شدن مدیر

92 بازدید | 13 پست

سلام بچه ها یکسال تو یک مدرسه بودم مدیرمون عوض شد زنگ زدم خدافظی بغضم گرفت موقع حرف زدن بنظرتون خیلی لوسم؟دست خودم نیست

اخه خیلیم مهربون بود یکهو عوض شد

الان میگم زشت نشد بغضم گرفت؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کی عوض شده منظورم اینه از مدرسه رفت یا اول مهر میره؟ آخ مدیر مدرسه پسرم می خواست عوض بشه اما هنوز ت ...

نه الان عوض نمیشه تا۳۱شهرویور نیروی مدرسه قبلی ان از یکم رسما میرن مدرسع جدید

ولی معمولا برای راست و ریس کردن کارا از چند وقت قبل میرن مذرسع جدید.وگرنه رسما تا۳۱م استخذام مدرسه قبلن

نه الان عوض نمیشه تا۳۱شهرویور نیروی مدرسه قبلی ان از یکم رسما میرن مدرسع جدیدولی معمولا برای راست و ...

اگر کلا بازنشسته بشن چی بازم تا ۳۱ میمونن تو مدرسه یا ن مدیر جدید میاد از قبل مهر

ول کن جهان را ؛قهوه ات یخ کرد.....
اگر کلا بازنشسته بشن چی بازم تا ۳۱ میمونن تو مدرسه یا ن مدیر جدید میاد از قبل مهر

اون بستگی ذاره به روز استخدامشون.مثلا من ۱۸آبان استخدام شدم وقتی بازنشسته بشم چمعلم باشم چ مدیر و چ ناظم باید تا۱۸ابان اون سال برم همه ی تایم استخدام نمیشن .مگر استمرار خدمت بزنن

اون بستگی ذاره به روز استخدامشون.مثلا من ۱۸آبان استخدام شدم وقتی بازنشسته بشم چمعلم باشم چ مدیر و چ ...

ممنونم عزیزم ،ایشون چند سالی هست که بازنشسته شدن ولی فکر کنم استمرار خدمت زدن ،گفتن امسال دیگه نمیان ولی هنوز هستن گفتم شاید تا ۳۱ شهریور باید باشن

ول کن جهان را ؛قهوه ات یخ کرد.....
ممنونم عزیزم ،ایشون چند سالی هست که بازنشسته شدن ولی فکر کنم استمرار خدمت زدن ،گفتن امسال دیگه نمیان ...

نه عزیزم هرچقد بخواد میتونه استمرار بزنه تا پنج شش سالی