melisaa1 مدیر استارتر عضویت: 1405/05/08 تعداد پست: 164 عنوان دخترا 🚶♀️💊 54 بازدید | 11 پست کیا الان پریودن روز چندمین ؟ 😢شمام مث من پریود میشید فقط دراز میکشید یا من فقط این طورم 🤦🏻♀️متنفرم واقن از این پریود 😭 دیروز | 12:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بوسسسسس عضویت: 1403/09/24 تعداد پست: 4048 روز چهارم🥲علاوه بر دراز کشیدن زجه میزنم از درد 😭🤣 دعا کنید بهش برسم:)🥺🎀
goli09__ عضویت: 1403/07/29 تعداد پست: 6519 من کلا تو اون چهار پنج روز جنازه ام نه غذا میتونم بخورم نه ورزشی بدن دردم دارم همشم دلم پارتنر میخاد لعنت به هورمونا🤣😐 یه کاری نکن،که کاری کنم،که هر کاری کنی،نتونی کاریش کنی😏
melisaa1 مدیر استارتر عضویت: 1405/05/08 تعداد پست: 164 روز چهارم🥲علاوه بر دراز کشیدن زجه میزنم از درد 😭🤣 چند دفس که همون زیاد درد ندارمدارما ولی از اونا نیس که بگم روح از بدنم جدا میشه الان 😢😂ولی مدتی پیش این طور بودن امید وارم دیگه اون طور نشم زیاد خیلی بده دردش من انگار زایمان کردم فقط برا دسشویی پا میشم 🤣
بوسسسسس عضویت: 1403/09/24 تعداد پست: 4048 چند دفس که همون زیاد درد ندارمدارما ولی از اونا نیس که بگم روح از بدنم جدا میشه الان 😢😂ولی مدتی پی ... تو از بندگان برگزیده ی خدایی😭🤣وایییی دقیقا منم ، تازه واسه دستشویی هم مثل پنگوئن راه میرم 🤣🤣🤣 دعا کنید بهش برسم:)🥺🎀
melisaa1 مدیر استارتر عضویت: 1405/05/08 تعداد پست: 164 من کلا تو اون چهار پنج روز جنازه ام نه غذا میتونم بخورم نه ورزشی بدن دردم دارم همشم دلم پارتنر میخا ... اخ نگو 🤣 مثلا خوراکی بگیره بغل کنه و ... چه دنیای عجیبی داریم ما خدایی 😂
melisaa1 مدیر استارتر عضویت: 1405/05/08 تعداد پست: 164 تو از بندگان برگزیده ی خدایی😭🤣وایییی دقیقا منم ، تازه واسه دستشویی هم مثل پنگوئن راه میرم 🤣🤣🤣 اخ اره 🤣 بخدا ینی یه ادا هایی میدیمامامانم میگه بدبختو خفه میکنی اونجا دراز میکشی نمیزاری خالی شه اون خونو عفونتو بعد میگین شکمم درد میکنه ، میگم بابا خب چیکار کنم نمیتونم پاشم وقتی پریودم همون دسشویی با زور میرم همونجا ی ساعت میمونم تا تخلیه شه 🤣 بعدش که میام فقط کافیه بریزه بیاد ببین به فحش میکشمااااا 😂خب همین الان اومدم از دسشویی تخلیه میشدی دیگههههعع
goli09__ عضویت: 1403/07/29 تعداد پست: 6519 اخ نگو 🤣 مثلا خوراکی بگیره بغل کنه و ... چه دنیای عجیبی داریم ما خدایی 😂 من اصلا خوراکی ایناهم نمیخام فقط مهربونی میخام🥹🤣چقد قانعع یه کاری نکن،که کاری کنم،که هر کاری کنی،نتونی کاریش کنی😏
بوسسسسس عضویت: 1403/09/24 تعداد پست: 4048 اخ اره 🤣 بخدا ینی یه ادا هایی میدیمامامانم میگه بدبختو خفه میکنی اونجا دراز میکشی نمیزاری خالی شه ا ... کپیییی مامان منه مامانم میگه مثل آدم بگیر بشین انقدر در گوش من زر نزن بگو درد دارم😒🤣🤣🤣🤣 دعا کنید بهش برسم:)🥺🎀
melisaa1 مدیر استارتر عضویت: 1405/05/08 تعداد پست: 164 کپیییی مامان منه مامانم میگه مثل آدم بگیر بشین انقدر در گوش من زر نزن بگو درد دارم😒🤣🤣🤣🤣 وای ددع 😂🤣 چه خشت
melisaa1 مدیر استارتر عضویت: 1405/05/08 تعداد پست: 164 من اصلا خوراکی ایناهم نمیخام فقط مهربونی میخام🥹🤣چقد قانعع عبن خودم 😂 به همونم راضیم