2777
2789
عنوان

خواب دزد😭

50 بازدید | 11 پست

دیشب خواب دیدم که شبه و من جلو در حیاتمونم بعد 7،8 تا مرد که انگار برا دزدی اومده بود اومدن سمت من من دویدم برم داخل حیاط ودرو ببندم که اونا بهم رسیدن و اومدن تو منم هی باصدای بلند میگفتم کمک😢😓 چندشب پیش هم خواب دیدم که 3 تا مرد پشت در اتاقم هستن میخاستم فراریشون بدم که اومدن درو باز کنن که سفت پشتت درو گرفتم و هی مامانم رو صدا میکردم تو هردو خواب خونه اصلیی خودم نبود خیلی ترسیدم استرس گرفتم کسی میدونه معنی این دوتا خواب چیه😭😓

صدای شکستن قلبم تا آسمون هفتم هم رفت ولی حیف که حتی خدا هم نشنید...

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خواب ها نشات گرفته از فعالیت مغز ماست و اصلا خودتو با پیدا کردن تعبیر و این چیزا اذیت نکن... ما در طول شب مدام خواب میبینیم که از تجربیات ما تفکرات ما و کارهایی که در طول روز انجام دادیم و یا ناشی از طبقه بندی اطلاعات در مغز در زمان خواب شکل میگیره و فقط بعضی از این خوابها یادمون می مونه، مثلا خوابی که بعدش بیدار شیم یادمونه و ده تا خواب دیگه هم مغز در طول شب دیده که یادمون نمونده... مغز توی خواب هم کار میکنه

خاب اولت استرس و فشار زیاد داری

احساس میکنی یه چیزی یا کسی داره به حریمت هجوم میآره و تو توان مقابله باهاش رو نداری

تو یه ترس پنهان داری که داری ازش فرار میکنی

خاب دوم نیاز به امنیت و حمایت داری

احساس میکنی یه تهدید نزدیک شده و تو داری با تمام قدرت مقاومت میکنی ولی تنهایی

صدا زدن مامان ینی نیاز به پشتوانه و آرامش

در کل تو این روزا استرس داری احساس ناامنی میکنی نیاز به حمایت داری

معمولا میگن خونمون دزد زده یعنی خواستگار اومده احتمالا تعبیر خوابت هم خوستگاره

حالا یعنی خواستگار خوب ممکنه بیاد😐😓

صدای شکستن قلبم تا آسمون هفتم هم رفت ولی حیف که حتی خدا هم نشنید...