2777
2789
عنوان

تعبیرش چی میشه

55 بازدید | 2 پست

«خواب دیدم شب بود و من همراه چند نفر بودم. احساس میکردیم یک موجود یا چیز بدی ما را تعقیب میکند. برای اینکه از آن در امان باشیم، پشت یک تپه پنهان شدیم. من در خواب ناخودآگاه و بدون اینکه قبل از خواب به امام زمان(عج) فکر کرده باشم، شروع کردم به گفتن: «یا امام زمان کمکم کن، یا حضرت مهدی کمکم کنید.»

ناگهان روی تپهای روبهروی من، شخصی را دیدم که لباس و پوششی بلند و کاملاً پوشیده شبیه تصویر پیوست داشت؛ سر و بدنش پوشیده بود، اما صورتش مشخص نبود و چون شب بود رنگ لباس هم برایم معلوم نبود. آن شخص در حالت دعا و قنوت ایستاده بود و دعا میخواند.

وقتی او را دیدم، در خواب با خودم گفتم: «آمد، کمکم کرد» و خیلی خوشحال و آرام شدم.

تعبیر خواب دیدن شخص ناشناسِ کاملاً پوشیده و در حال دعا و قنوت روی تپه، بعد از صدا زدن امام زمان(عج) چیست؟

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️