گلبرگ_golbarg مدیر عضویت: 1405/06/24 تعداد پست: 16 عنوان پزشکی | مشاهده متن کامل بحث + 125 بازدید | 17 پست برای پزشکی نشستم پشت و دارم میخونم، فعلا که آزمونها درصد خوبی دارم برای منی که شروع از صفرم حدودا ۵۰ ۶۰ به بالا. دوستانی که پزشکی هستن اینجا توصیه ای دارن بگن. امروز | 01:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کائوروکو عضویت: 1403/09/26 تعداد پست: 4724 من پیرا احتمال زیاد میارم خیلی خیلی زیادبعد با مشاوره تحصیلیم اوکی شدم کلا تمرکزم بهم ریخته توی تاپی ... درست میشه عزیزم اگه سال قبلیم خوندی حتما جای زیادی برای پیشرفت داریالانم اول راهه عادیه عدم تمرکزدکتر برو بگو کنکور دارم مکمل اینا بده بهت 入学試験を待っています
مهساافشاری عضویت: 1401/06/07 تعداد پست: 220 درست میشه عزیزم اگه سال قبلیم خوندی حتما جای زیادی برای پیشرفت داریالانم اول راهه عادیه عدم تمرکزدکت ... نه دیگهمیگم با مشاوره ام اوکی شدم تمرکزم ریخته بهم
مهساافشاری عضویت: 1401/06/07 تعداد پست: 220 فرهمندنیا که درصد میده، ارهمیگم که از مهر دیگه هم قلمچی هم ماز رو شرکت میکنم قلمچی عالیه تراز و رتبه چون جمعیت بالاتره واقعی ترهامسال دیگه نهایی ترمیم نمیزنی؟
گلبرگ_golbarg مدیر استارتر عضویت: 1405/06/24 تعداد پست: 16 قلمچی عالیه تراز و رتبه چون جمعیت بالاتره واقعی ترهامسال دیگه نهایی ترمیم نمیزنی؟ چرا من همش ترمیم میزنم چون امسال کلا افتضاح بودم تو نهایی من سال دوازدهم افسردگی شدید با مصرف دارو اعصاب داشتم اصلا نشد بخونم