گلبرگ_golbarg مدیر استارتر عضویت: 1405/06/24 تعداد پست: 16 عنوان پزشکی 125 بازدید | 17 پست برای پزشکی نشستم پشت و دارم میخونم، فعلا که آزمونها درصد خوبی دارم برای منی که شروع از صفرم حدودا ۵۰ ۶۰ به بالا. دوستانی که پزشکی هستن اینجا توصیه ای دارن بگن. امروز | 01:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نوراحیل عضویت: 1402/01/06 تعداد پست: 21711 دوستانی که اینجا پزشکی هستن به جز چند مورد محدود بقیه فیک و در آرزوی پزشکی هستن به مشاوره ها اعتماد نکن و تلاش کن حتما به پزشکی میرسی عزیزم دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
کائوروکو عضویت: 1403/09/26 تعداد پست: 4719 نتایج هنوز نیومده ولی فقط استمراره که مهمههمه بالا و پایین میشنمهم اینه که روزای افتت از بقیه کمتر باشهو به خودت استرس الکی نده اصلا اخبار و چک نکن چیز مهمی شد میفهمی 入学試験を待っています
مهساافشاری عضویت: 1401/06/07 تعداد پست: 220 نتایج هنوز نیومده ولی فقط استمراره که مهمههمه بالا و پایین میشنمهم اینه که روزای افتت از بقیه کمتر ب ... فکر کنم ایشون دارن برای ۴۰۶ میخونن
کائوروکو عضویت: 1403/09/26 تعداد پست: 4719 آزمون زدن خیلی مهمه من کنکورم خیلی خوب نبود ولی برای نهایی که خوب بود میگم هر چی نمونه سوال بیشتر ببینی کارت بهتر میشه 入学試験を待っています
کائوروکو عضویت: 1403/09/26 تعداد پست: 4719 فکر کنم ایشون دارن برای ۴۰۶ میخونن میدونم منم میگم هنوز نمیدونم چی شدم🗿🗿 تازه کنکور دادم 入学試験を待っています
گلبرگ_golbarg مدیر استارتر عضویت: 1405/06/24 تعداد پست: 16 ازمون چی میزنی گاهی مشاور میگیره، گاهی ماز اما به صورت تک درس، جامع و کامل دیگه از مهر میخوام شروع کنم الانم دارم میخونم برای آزمون ۱۷ مهر
مهساافشاری عضویت: 1401/06/07 تعداد پست: 220 میدونم منم میگم هنوز نمیدونم چی شدم🗿🗿 تازه کنکور دادم من دوست دارم دوباره کنکور بدم حس میکنم پتانسیلم بالاس ولی میترسم
کائوروکو عضویت: 1403/09/26 تعداد پست: 4719 من دوست دارم دوباره کنکور بدم حس میکنم پتانسیلم بالاس ولی میترسم منم پشت مونده بودم جنگه خیلی اذیتمون کرد 入学試験を待っています
گلبرگ_golbarg مدیر استارتر عضویت: 1405/06/24 تعداد پست: 16 فکر کنم ایشون دارن برای ۴۰۶ میخونن اره بابا من کنکوری ۴۰۵ بودم کلا نخوندم همون کتاب عادی، از بعد از آخرین امتحان نهاییم دیگه استارت زدم برای ۴۰۶
مهساافشاری عضویت: 1401/06/07 تعداد پست: 220 گاهی مشاور میگیره، گاهی ماز اما به صورت تک درس، جامع و کامل دیگه از مهر میخوام شروع کنم الانم دارم م ... اها ازمون هایی ک استادا میگیرن تک درس و مشاوره اتون رو میگید؟چون خواهر من ماز داره فقط فرهمندنیا هی ازمون میگیره بقیه هم میگیرن ولی درصد مشخص نمیکنه جامع هم ک هنوز برگزار نکرده قلمچی چرا نمیزنی
مهساافشاری عضویت: 1401/06/07 تعداد پست: 220 منم پشت مونده بودم جنگه خیلی اذیتمون کرد من پیرا احتمال زیاد میارم خیلی خیلی زیادبعد با مشاوره تحصیلیم اوکی شدم کلا تمرکزم بهم ریخته توی تاپیک آخرم گفتم
گلبرگ_golbarg مدیر استارتر عضویت: 1405/06/24 تعداد پست: 16 اها ازمون هایی ک استادا میگیرن تک درس و مشاوره اتون رو میگید؟چون خواهر من ماز داره فقط فرهمندنیا هی ... فرهمندنیا که درصد میده، ارهمیگم که از مهر دیگه هم قلمچی هم ماز رو شرکت میکنم
گلبرگ_golbarg مدیر استارتر عضویت: 1405/06/24 تعداد پست: 16 من پیرا احتمال زیاد میارم خیلی خیلی زیادبعد با مشاوره تحصیلیم اوکی شدم کلا تمرکزم بهم ریخته توی تاپی ... چقدر بد، ترجیحا باید مشاور خانوم میگرفتی