2777
2789
12

احتمالا فرزند شما ژنتیکی وسواس داره اونم تو این سن و اگر از الان با رفتاردرمانی و تراپیست کنترل نشه سال به سال شدیدتر میشه، من خودم دقیقا یاد دارم از ۱۰ سالگیم ریز ریز شروع شد و رسید به جایی که تو سن ۱۷ قرص اعصاب مصرف میکردم، برای این سن ۱۲ سال داروی اعصاب تا میتونه مصرف نکنه چون داروهای اعصاب برای ۱۸ به بالا ترجیحا تجویز میشه و سعی کنید بچتون رو با رفتاردرمانی به سمت درمان و کنترل ببرید

چطور درمان شدین؟

من خیلی وضعم خراب بود شبا فقط گریه میکردم از فکر اینکه من همه جارو کثیف کردم الان همه کثیفن به خاطر من

و نمیدونم واقعا چجوری درمان شدم یه روز دیگه رها کردم گفتم بزار کثیف باشه همه جا الانم هر وقت زیاد حساس شم واقعا میزنم به بیخیالی میگم بزار اصلا کثیف باشه

به نظرم پیش مشاور هم میتونید برید من اگه عقل الانمو داشتم میرفتم و نمیزاشتم چند سال از زندگیم تباه شه

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

سلام شما به دو روش با توجه به نوعش میتونید درمان رو شروع کنید، یا با تراپیست و رفتاردرمانی یا داروها ...

پسرم متاسفانه ارث برده همسرم قبول نمی کنه ولی کل فامیلشون وسواسه و خیلی عجیبن

12

مشاور های کودک و نوجوان به نظرم خیلی میتونن کمکتون بکنه اصلا فکر نکنید که خیلی باید مشکل حاد باشه که مراجعه کنید من یه برادر دارم و کوچیکترین مشکلاتم که براش پیش بیاد میریم مشاور و سریع حل میشه

دارو باعث شد بچم داغون شد غیرقابل کنترل شده مدام پرخاشگری می کنه

خب هرچه سریع تر مصرف داروهاش رو متوقف کنید و ببریدش تراپیست، چون به صورت ارثی و ژنتیکی هست سال به سال بیشتر میشه و تو زندگی روزمره هم تاثیر میذاره، مثلا من خودم ۲ سال نتونستم درست درس بخونم از شدت وسواس شدید

چیکار کردید خوب شدید؟ الان هم دارو مصرف میکنید؟

نه دارو که همون موقعم حتی مصرف نکردم فقط ویتامین و اینا خوردم همین ویتامین B که ضد افسردگی و ایناس

و واقعا نمیدونم چجوری خوب شدم دیگه اخراش خیلی شدید بود مامانم بهم میگف هرجا کثیف میشه تقصیره منه نمیخواد بری بشوری انگار عذاب وجدانه از سرم باز شد یکم بهتر شدم ولی دلیل منطقیه اینکه چرا خوب شدم نمیدونم😂