2777
2789
عنوان

شوهرم

256 بازدید | 26 پست

اصن کاری بام ندارع خدا چرا منو اینقدر زشت افرید چند شبه پشت

میکنه بهم میخوابه امشبم کلا دخترم بردش تو اتاق کنارش بخوابه دلم میخواد کفر بگم از اینکه تو دنیا هیچکس دوسم نداشت هیچکس متنفرم از اینکه به دنیا اومدم اینقدر تنها باشم واسه ی رابطه ساده هرشب التماس کنم چجور شوهرت بقیه. میرن سمت زناشون من باید التماس کنم بش خاک توسرم دلم جیغ میخواد عصبیم خستممممم لعنت به این دنیا و روزگار

برا رابطه التماسش نکنه

جذبه رابطه رو چرا صفر میکنی

مشکل از ای کلمات منفی و بار منفیه ک ب خودت میدی نباید انتظار داشته باشی گل و بلبل باشه برات همه چیز

عشــــAــــق🔗♥️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شوهرت میگه زشتی؟

دیگه بهش التماس نکن عوضش سیاست بکارببر خودتوبگیرلوندی نشون بده دلش اب بشه

بزن باران ک دین را دام کردند.شکارخلق صید دام کردند. بزن باران خدا بازیچه ای شد.که با آن کسب ننگ نام کردند......💔هرچیزی میخری یه جوریه که حس میکنی ممکنه آخرین بار باشه که توان خریدشو داشته باشی💔

درک میکنم منم اصلا یادم نیست کی باهم خوابیدیم، اخرین بار رفتم کنارش گفت برو خسته ام خوابم میاد، تا خ ...

منم زیر پتو تنها تو حال دراز کشیدم دارم گریه میکنم معلوم نی و مرگشه سمتم نمیاد دیگ حقم داره از بس بدفرمم خاک توسرم سرد شده بم از خدااز خودم بدم میاد دیک

برا رابطه التماسش نکنه جذبه رابطه رو چرا صفر میکنی مشکل از ای کلمات منفی و بار منفیه ک ب خودت میدی ن ...

آخه ۹روز بیشتره سمت من نیومده اصلااااا میدونم داره یکاری میکنه منو نمیخواد دیگ میفهمم ازم فاصله میگیره

منم زیر پتو تنها تو حال دراز کشیدم دارم گریه میکنم معلوم نی و مرگشه سمتم نمیاد دیگ حقم داره از بس ب ...

مگه خودش خیلی خوشفرمه؟؟

اینهمه زن هستن بدفرمن شوهراشون دوسشون دارن

مشکل از تو نیست از شوهرته عزیزم

خودتو نیاز پایین

مطمئنم هرچی هستی از شوهرت بهتری

منم زیر پتو تنها تو حال دراز کشیدم دارم گریه میکنم معلوم نی و مرگشه سمتم نمیاد دیگ حقم داره از بس ب ...

منه بیچاره اصلا مشکلی ندارم همه جوره رو فرمم پونزده ساله عروسی کردم اما هرکی میبینه فکر میکنه مجردم، اما چه کنم از شوهری که مثل یخ می مونه، خسته شدم انقدر مستقیم و غیر مستقیم گفتم منم نیاز دارم😢

به هر که مینگرم در شکایت است، در حیرتم که گردش گردون به کام کیست....
منه بیچاره اصلا مشکلی ندارم همه جوره رو فرمم پونزده ساله عروسی کردم اما هرکی میبینه فکر میکنه مجردم، ...

خداازشون نگذره بخدا اینا سرشون جای دیگ گرمه وگرنه مگ میشه مردی محل زنش نذاره

چه خانمای بدفرم و بد قیافه ای که شوهراشون همش قربون صدقش میرن

التماس نکن برا این موضوع

تو حتی اگ دلت هم بخواد باید غیر مستقیم بگی اونو بکشونی طرف خودت

لوندی و عشوه بریز این کار سختی نیست خب

اینکه بخوای التماس کنی وجه خوبی پیش مردا نداره

د عادت میکنه همیشه التماسشو کنی

عشــــAــــق🔗♥️