2777
2789
عنوان

هوو دیدین

57 بازدید | 8 پست

کسیو دیدین دوتا زن داشته باشه

چطوره زندگیاشون

خودم 2تاشو دیدم

یکیش خیلی عجیب بود

اگر خاک ایران برافتد ز دست هنوز اخرین پرسیمرغ هست)))نگران آمدن خزان باشم؟مگر در باغ ما گلی مانده؟لاله هایه وطنم را زمستان زد

عجیبه خیلی داستانش زن اولیه ۵۰ ببشتر سن داره کوچیکه همش ۲۵ سالشه به چای چک پدرش پول نداشته گفته دخترمو ببرید☹️

کاربری از ۲۲ شهریور دست منه دوستان شماره واگذار شده و تاپیکای گذشته برای صاحب قبلی خط هستش🤍🥲🍇

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

عجیبه خیلی داستانش زن اولیه ۵۰ ببشتر سن داره کوچیکه همش ۲۵ سالشه به چای چک پدرش پول نداشته گفته دختر ...

چه عجیب

این که میگم زنه ارایشگرم بود جوون زیبا سن کم دوتا بچه هم داشت شوهرش ازدواج مجدد کرد زنه هم کاملا اوکی بود باهمم زندگی میکردن😐

اگر خاک ایران برافتد ز دست هنوز اخرین پرسیمرغ هست)))نگران آمدن خزان باشم؟مگر در باغ ما گلی مانده؟لاله هایه وطنم را زمستان زد

یکی رودیدم زن اولی بچه دار نمیشده زنه خودش رفته براشوهرش خاستگاری الانم دوتا زن تویه خونه زندگی میک ...

چه عجیب

از قدیمیا هستن تو محلمون چندتا

یکیشون که دارن هووها باهم زندگی میکنن و خوبن بچه هاشونم هردوتارو مامان صدا میزنن

یکی دیگه دختردایی دختر عمه بودن، شوهر دخترداییه فوت میشه انقدر خونه ی این دخترعمه رفت و آمدمیکنه تا شوهرش میاد اینو میگیره اینا دعوای حسابی کردن و باهم خوب نیستن اصلا

یکی دیگه هم داریم زنه ۱۸ سال بچه دار نشد رضایت داد همسرش زن بگیره ، به طور معجزه آسایی تو بارداری زن دوم، این اولی هم حامله میشه و دوتا هووها با فاصله ی سه چهارماه ازهم زایمان کردن

من ترجیح میدم افسوس بخورم که چرا اون کار رو انجام دادم تا اینکه افسوس بخورم کاش اون کارو انجام میدادم!
از قدیمیا هستن تو محلمون چندتایکیشون که دارن هووها باهم زندگی میکنن و خوبن بچه هاشونم هردوتارو ماما ...

سومی چه تلخ بود