2777
2789
عنوان

کات کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 44 پست
عزیزم طرف ۱۰سال با یکی هست .یهو سر ماجرای الکی بهم میخوره .فدای سرت قسمتت نبوده ان شالله خوبش میاد س ...

icon آخه دوسال ب حرفه مغزمو داغون کرده بعضی وقتا میگم چقد خربودم بهم میخنده میگ. این میخاست زن من بشه کاش نگفته بودم خاستگاری

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم طرف ۱۰سال با یکی هست .یهو سر ماجرای الکی بهم میخوره .فدای سرت قسمتت نبوده ان شالله خوبش میاد س ...

من هروقت تاپیک میزنم همه میگن مابدتریمicon می شینم سرجام

سنی نداری بالاخره جور میشه وقتی خاستگار نداری مشکل مانیست که.هنوز کسی ک لیاقت داشته باشه نیومده

عزیزم میگم بحث سن نیست بحثه شرایطمه ک وحشتناکه

فقط برام دعا کن توروخدا

اقایون لطفا درخواست ندین. تو تاپیکم شرکت نکنید🙏🏻 کاربر قدیمی هستم🌷

هیچی نیست باسنش سوختهباور نکن

میدونم چون میخاستم ولش کنم میخاست همینجور باشه حرف بدی نزدم گفتم خاستگاری. ولی الان پشیمونم پیش خودش میگ میخاسته بچسبه بمن

میدونم چون میخاستم ولش کنم میخاست همینجور باشه حرف بدی نزدم گفتم خاستگاری. ولی الان پشیمونم پیش خود ...

نه اصلا اینطور فکر نکن

باید رو راست باشه آدم

آقا من هدفم از رابطه اینه

نمیخوای؟

خدانگهدار

امید بذر هویت ماست 💚🌱
معلومه خودت نشون دادی که رو این موضوع حساسی اونم خواسته از حرصش یچیزی بگهبیخیال فدا سرت

آره از بس خرم. میگم سنم زیاد شده چکارکنم به خودشم میگفتم آخر ی بار گفت همش سی سالته. کلا دیوونه بود ی بار میگفت تو دختری خشگلی هزارتا میان جلو. ولی کو خودم میدونم ک ندارم icon

آره از بس خرم. میگم سنم زیاد شده چکارکنم به خودشم میگفتم آخر ی بار گفت همش سی سالته. کلا دیوونه بو ...

حالا از این یکی که گذشت ولی دفعه دیگه جلوی یه مرد از خودت عیب نگیر

هرچی میتونی خودتو ببر بالا

نه اصلا اینطور فکر نکنباید رو راست باشه آدمآقا من هدفم از رابطه اینهنمیخوای؟خدانگهدار

تاموقعی بودم میگفت بهترینی.فلانی توخشگلی التماست میکنن. کات کردم گفت پیرمرد تورومیگیره

حالا از این یکی که گذشت ولی دفعه دیگه جلوی یه مرد از خودت عیب نگیرهرچی میتونی خودتو ببر بالا

باشه اره فک میکنن خودشون بهترن. وقتی دوست میشی پررو میشن کاش نمیشدم. گفتم آشنا شم رید تواعصابم

حالا از این یکی که گذشت ولی دفعه دیگه جلوی یه مرد از خودت عیب نگیرهرچی میتونی خودتو ببر بالا

داغونم نمیتونم دیگ نقش بازی کنم. میبینه ک ن رلی دارم ن خاستگاری. میفهمه. خودش دورش هست

من هروقت تاپیک میزنم همه میگن مابدتریم می شینم سرجام

حق دارن .راس میگن .تو اطرافم خیلیا جدا شدن .واقعه مجردی شرف داره

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند،اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست 💍💍متاهل🤌 🖤💔اشک میون خندهامی 💔🖤 🚫درخواست دوستی هیچ کاربر مردی قبول نمیشود.درخواست بدید پلشتید🤌