مامانای عزیزم ، پسرم مهر ۱۴۰۰ امسال پیش ۱ میره ، بنظرتون بفرستمش یا نه ؟
فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
هرچی به شوهرم گفتم ببریمش،بمونه خونه چیکار میگه وضع مملکت معلوم نیست نمیخواد
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
آخه گناهه از پنج سالگی از شش صبح بیدارش کنی اون به آغوش مامان احتیاج داره فقط هفت سال اول زندگی بچها ...
خودش میگه یا زبان برم ادامه بدم یا پیش دبستانی ، میگه خسته مبشم همش خونه باشم