2777
2789
عنوان

دوست دارم

86 بازدید | 8 پست

عشق قشنگی در آینده تجربه کنم تایپم یه مرد خوب و عاقل و درست حسابیه ااما الان وقتش نیست اهداف خودپو دارم باید بخونم پزشکی قبول بشم چجوری الان فکر این چیزارو از ذهنم بیرون کنم

فکر کردم داری به ما میگی دوست دارمicon

_دختر ایرونی بی رنگ و ریا یه فرشته از نسل اریا_خانومای خوشگل باهم پرابلم ندارن*_* [ فمینست | دختری از نسل کوروش] لطفا پیکمی ها_اقایون_کسایی که تفکر افراطی دارن_زن ستیزها_کسایی که برای خودشون ارزش قائل نیستن روی من ریپ نزنن.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به این فکر کن تا تحصیلات نداشته باشی،برای خودت کسی نشی،مرد خوب که هیچ به احترامت بلند هم نمیشن.

جوری هدف گذاری کن که تو ذهنت توقعت از خودت بالا باشه ولی اینجوری نه که مثلا پزشکی قبول نشدی خودتو سرزنش کنیا.رشتهٔ خوب زیاده.

تو هر موقعیتی به خودم افتخار میکنم😌🩷!

ارتعاش درونتو بالا ببر تا آدم های سطح بالاتر وارد زندگیت بشن.منم دارم روی خودم،ذهنم و آیندم کار میکنم.چون معتقدم اول باید خودت تبدیل به آدمی بشی که انتظارش رو از دیگران داری.

به این فکر کن تا تحصیلات نداشته باشی،برای خودت کسی نشی،مرد خوب که هیچ به احترامت بلند هم نمیشن.جوری ...

قبنا دوست داشتم یه مرد پزشک گیرم بیاد،اما الان کارخونه دار و شرکت دار دوست دارم نمیدونم چرا حس قدرت دارن😂خانواده خوبی دارم که بتونم از طریقشون مرد خوب پیدا کنم در آینده البته شایددددد... اما متاسفانه اجتماعی نیستم و بایدددد درسمو بخونم تو جامعه قرار بگیرم

ارتعاش درونتو بالا ببر تا آدم های سطح بالاتر وارد زندگیت بشن.منم دارم روی خودم،ذهنم و آیندم کار میکن ...

میشه بیشتر راهنمایی کنی چه کارهایی برای بالا بردن ارتعاش درونم انجام بدم

قبنا دوست داشتم یه مرد پزشک گیرم بیاد،اما الان کارخونه دار و شرکت دار دوست دارم نمیدونم چرا حس قدرت ...

آخی عزیزمممم🩷✨️.منم مثل شما بودم.بری دانشگاه خیلی اجتماعی میشی.فقط رو درست تمرکز کن.

میشه بیشتر راهنمایی کنی چه کارهایی برای بالا بردن ارتعاش درونم انجام بدم

فقط رو خودت تمرکز کن.آدمای منفی دورت رو حذف کن.اگه مجبوری باهاشون در ارتباط باشی ارتباطتتو به حداقل برسون.هدف بلند مدت داشته باش.طرز فکرت بالا باشه مثلا با خودت بگو من باید به اون جایگاه برسم.یا باید لاغر بشم.یا من خیلی زیبام و نیاز به تایید هیچکس ندارم.خودتو دوست داشته باش.باشگاه برو،درستو بخون،روتین پوستی و حموم داشته باش،اون لا به لا گاهی جلوی آینه برای خودت برقص.