2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آزمون تیزهوشان و نمونه دولتی قبول نشدم = رسیدن به پزشکی سخت تر و مسیر ناهموار تر

ببین من نظر شخصیم راجب مدارس تیزهوشان اینه خیلی رقابتشون زیاده و واقعا خیلی باید اونجا درس بخونی. یکی که عاشق درسه میتونه اوکی باشه باهاش. بنظرم اگه معلم های مدرسه ات اوکین بازم جای پیشرفت هست. مدرسه شاهد هم شنیدم خوبه و بهتر از مدارس عادیه معلماش

پزشکی رو واقعا دوست داری؟

ببین من دوست پزشک داشتم. خیلی سخت بود واقعا براش. تلاش کرد قبول بشه ولی واقعا سختی داره میکشه تو این رشته. خیلی وقتا گریه اش میگرفت . کشیک هاش سنگین بودن. راجب دانشجو های پزشکی هم شنیدی گاهی بعضیاشون خودکشی میکنن سر همین فشاری که بهشون وارد میشه تو این رشته.

ولی اگه دوست داشته باشی این رشته رو بحثش جداست

ببین من نظر شخصیم راجب مدارس تیزهوشان اینه خیلی رقابتشون زیاده و واقعا خیلی باید اونجا درس بخونی. یک ...

بله من خیلی به پزشکی و رشته تجربی علاقه دارم

از این حرص میخورم که سه سال راهنماییم معدلم ۲۰ بود

کلی آزمون قلم می و کلاس رفتم و تراز هام تو قلمچی خوب بود و سر استرس لامصب سر جلسه خراب کردم

منمثلا نخونده علوم رو تو ازمون های قلم چی ۷۰ میزدم ولی اونجا سر ازمون ۱۳ درصد زدم و اصلا باورم نمیشه

سر ازمون من دستام خیس عرق شده بود و نزدیکبود پاسخبرگم رو از شدت خیسی دستام پاره کنم...

بله من خیلی به پزشکی و رشته تجربی علاقه دارم از این حرص میخورم که سه سال راهنماییم معدلم ۲۰ بود کلی ...

میفهمم حس بدیه :(

تو آزمون های قلم چی هم استرس داشتی؟ همون آزمون های هفتگی. اصولاً اونا یکم باعث میشه استرس کمتر شه

میفهمم حس بدیه :( تو آزمون های قلم چی هم استرس داشتی؟ همون آزمون های هفتگی. اصولاً اونا یکم باعث میش ...

تو قلم چی استرس نداشتم و فقط توی آزمون اصلیی استرس گرفتم

الان یه مدرسه غیرانتفاعی ثبت نام کردم ولی باز هم واسه قبولی پزشکی مرددمم

تو قلم چی استرس نداشتم و فقط توی آزمون اصلیی استرس گرفتمالان یه مدرسه غیرانتفاعی ثبت نام کردم ولی با ...

سعی کن یجوری این استرس کم کنی

من رشته ام تجربی نبود ولی منم خیلی استرس داشتم

یک هفته قبلش سردرد وحشتناکی گرفته بودم که هیچ جوره خوب نمیشد

ولی در عوض سر جلسه خیلی آروم بودم عین خیالم نبود