2777
2789
عنوان

نظرتون چیه

75 بازدید | 8 پست

یه عروسی قراره دعوت بشیم که زن سابق همسرم هم میاد

همسرم راضی نیست بریم اما خواهرشوهرم میگه اگرنیاد فکر میکنه به خاطر اونه وخوشحال میشه

دخترم هم (که دختر همون خانمه درواقع) میگه اگر شما نیاید منم نمیرم حالا مامانش هی بهش زنگ میزنه ومیگه بیا بریم فلان جا لباس بخر بریم فلان آرایشگاه

من خودمدوست دارم برم اما خب چقتی همسرم راضي نیست نمی خوام برم چون توی تولد قبلی خیلی خودش روبه همسرم نزدیک می کرد اونم بدش اومده میگه نمیام

ولی من میگم بریم کاری بهش نداريم حداقل به خاطر دخترم همه ش درس میخونه جایی نمیریم

از پیله بیرون آمدن گاهی رهایی نیست   درباغ هم پروانه غمگین گرفتار است.     این کشور آن كشور ندارد حس دلتنگی.    دیوار با هر طرح و نقشی باز دیوار است

نظرهمسرت هرچی بودهمون کن

لعنت به مادرمردی که به زنی درسایت نی نی سایت درخواست بده.نظرنخواستم،فقط سوال روبلدی جواب بده،به نظرمن برای دیگران هم کارنداشته باش،خلاصه اش میشه بتوچه،زیادبپیچی بهم وفحش بدی فحشت روپشت گوشی میدم به پدرومادرت تاتعلیق نشم😁😂🤣🤣ریپ جواب ندادم۲حالت داره.یاتعلیق شدم یااینقدررررربیشعوری پاچه گرفتی ولت کردم.بقول بعضیانمیشه که جواب پارس سگ روداد.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نرو حوصله داریبزار دخترش با مادرش بره تو بری چکار

خب اون خانم همکارمه میگه خیلس ناراحت میشمنیای

از پیله بیرون آمدن گاهی رهایی نیست   درباغ هم پروانه غمگین گرفتار است.     این کشور آن كشور ندارد حس دلتنگی.    دیوار با هر طرح و نقشی باز دیوار است

وقتی همسرت هم راضی نیست نرید ،دخترت رو هم ببر جای دیگه بهش خوش بگذره

اون خانم که عروسیشه همکارمه میگه ناراحت میشمنیای هرچقدر هم شرایطم رو توضیح میدم میگه نه باید بیای

اون خانم که عروسیشه همکارمه میگه ناراحت میشمنیای هرچقدر هم شرایطم رو توضیح میدم میگه نه باید بیای

قاطع بگو نه همسرم ناراحت می شه بیام ایشالا بعدن میام خونتون می بینمت ،وقتی اون خانمه هست به خودتم خوش نمی گذره

یا امیر المومنین علیه السلام 🤲🤲

قاطع بگو نه همسرم ناراحت می شه بیام ایشالا بعدن میام خونتون می بینمت ،وقتی اون خانمه هست به خودتم خو ...

باشه عزیزم

من با اون خخان مشکلی ندارم همسرم داره ولی خب خودمم وقتی میبینم بهش خوش نمیگذره دوست ندارم برم