2777
2789
عنوان

تنهایی

45 بازدید | 12 پست

اگه یه نفر برای پیشرفت تنهایی رو انتخاب کنه وقتی پیر بشه به نظر شما پشیمون میشه یعنی من فکر میکنم اگه یه نفر به سن پیری برسه به هر حال تنها میشه در هر حالتش شما چطور فکر میکنید نظرتونو بگین لطفا

یا من یعلم ضمیر الصامتین...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دقیقا ، گاهی میترسم نکنه یکی بیاد و سد راهم بشه و همزمان موازی با اون تنها بودن واقعا فرسایش داره!!

گمونم همراه خوب شرط ماجراست که اونم هیچ ضمانتی نداره!!

صرفا جهت آگاهی!!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا یکی داشت خودکشی میکرد، با چند نفر تا صبح باهاش صحبت کردیم تا منصرف شد!! حضورم در این سایت زنونه ننگ نیست، افتخار هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد مسائل خانم ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و... در حد توانم سعی میکنم مفید باشم.

اتفاقا آدم باید دلش به یه چیزی خوش باشه که دنبال پیشرفت بره باید انگیزه ای باشه

به یه چیز با ارزش اما اغلب آدم ها فقط تو رو بخاطر منافع خودشون میخان

پس این ترس رو تو هم داری مثل من

واقعا هرچه به جلو میرم تحمل حجم تنهایی برام سخت و سخت تر میشه، اماگاهی میگم اگه منو نفهمید و شد دشمن روح و جانم چه؟!!

صرفا جهت آگاهی!!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا یکی داشت خودکشی میکرد، با چند نفر تا صبح باهاش صحبت کردیم تا منصرف شد!! حضورم در این سایت زنونه ننگ نیست، افتخار هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد مسائل خانم ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و... در حد توانم سعی میکنم مفید باشم.

شاید یه روزی انتخاب کنم ولی اینجوری فعلن زیادم بد نیست

خدا رو شکر که راضی هستی پس دنبال پیشرفت برو چون آدم قاطی زندگی بشه سخت میتونه کارهایی که دوست داره رو انجام بده خواهی نخواهی محدودیت پیش میاد براش

و خدایی که به شدت کافی است.....

واقعا هرچه به جلو میرم تحمل حجم تنهایی برام سخت و سخت تر میشه، اماگاهی میگم اگه منو نفهمید و شد دشمن ...

نه اینجوری کار نمیکنه دشمن تو از اولش دشمن بوده تو دیر شناختی هیچ وقت اعتماد نکن تنهایی بهتر از بودن با دشمنه

خدا رو شکر که راضی هستی پس دنبال پیشرفت برو چون آدم قاطی زندگی بشه سخت میتونه کارهایی که دوست داره ر ...

گآهی به خودم شک دارم ولی آخرش میفهمم درست فکر میکردم