2777
2789
عنوان

شماهم💔

53 بازدید | 14 پست

شماهم غصه زندگی نکرده پدر مادرتونو میخورین؟؟؟

بغض داره خفم میکنه امیدوارم همه ی مردم کشورمان حالشون خوب باشه اما دلم آتیش میگیره وقتی پدرم رنگ شمال رو ندیده نمیدونه چی به چیه از یه شمال فقط اسم ماسوله رو بلده قلبم داره آتیششش میگیره 😭😭💔💔نه فقط شمال خیلی چیزا خیلی حرفا💔همش توی بدبختی توی فقر توی بیچارگی فقط نشدن نرسیدن حسرت افسردگی💔

عمیقا دلم میخواست مثل تموم کسایی که الان با خانواده شمالن میزنن میرقصن بی دغدغه ان یکی از اون همه ماشین پدر مادر من بودن حتی یه ماشین ندارن خونه ندارن💔💔💔

🌱🤍امیدوارم حال دل هممون خوب باشه🤍🌱

آره عزیزم ...

پروف خودمم ..میدونی مظلومترین ورژن تو چه زمانی بود؟ اونجایی که نصف شب خیلی ناراحت بودی، قلبت بد شکسته بود، اما نمیتونستی بری پیش کسی، یا پیام بدی که حالت خیلی بده، خودت بودی و خودت، رفتی هندزفری رو برداشتی بالشت رو بغل کردی، آهنگ غمگین گوش کردی و یواشکی گریه کردی و بالشت خیس شد و سقف اتاقت تار، آخرش هم نفهمیدی چطوری با اون حال خوابت برد و شبت صبح شد، دقیقا همونجا.💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برام سواله اگه اینهمه گرونیه چجوری همه اینقدر به گردشن؟خداروشکر که میرن خداروشکر ک حال مردم کشورم خوبه بخدا حسادت نمیکنم فقط موندم اینا توی ایران نیستن؟نداشتن نرسیدن حسرت نخوردن نپوشیدن و...

پدرومادرت همدیگه رو دارن و تورو دارن از اینکه همدیگه رو دارید خوشحال باش ممکنه یکی خیلی چیزا داسته باشه ولی غمش از تو بیشتر باشه چون اون باهم بودنو نداره💖🎀

بمیرم برا دل پر غمت🥺💔

خدانکنه عزیزم💔

منخودم ازدواج کردم ولی کلا دائم دارم غصه میخورم از زندگی خودم هیچی نفهمیدم هیچی💔فقط غصه گاهی میگم کاش اینقدر دلسوز نبودم کاش یکم فقط یکم بیخیال بودم

عزیزم برو سرکار و با تور برید

من خودم ازدواج کردم عزیزم

از لحاظ کمک خوراکی تا ازم برمیاد کمک میکنم ولی خودمم اوضاع مالی خوبی ندارم در اون حد

اما مسافرت شمال خیلی پول میخواد

پدرومادرت همدیگه رو دارن و تورو دارن از اینکه همدیگه رو دارید خوشحال باش ممکنه یکی خیلی چیزا داسته ب ...

ما حتی باهم بودن هم نداریم💔شادی نداریم بگو بخند نداریم یه خانواده افسرده💔از بدبختی و بی پولی از فقر

ما حتی باهم بودن هم نداریم💔شادی نداریم بگو بخند نداریم یه خانواده افسرده💔از بدبختی و بی پولی از فق ...

بعد هر سختی یه آسونیی هست قطعا زندگیت تو اینده قراره عالی بشه صبر داشته باش و از خدا کمک بخوا

من خودم ازدواج کردم عزیزم از لحاظ کمک خوراکی تا ازم برمیاد کمک میکنم ولی خودمم اوضاع مالی خوبی ندارم ...

عزیزم یه حساب جدا کنار بزار هرماه هرچی تونستی پس انداز کن سال بعد خرداد باهم برید ،غذای رستوران یکی دو وعده بخورید از خونه غذا بردارید ،لطفا ببرشون تا ب دنیا هستن ،دلم برا پدرت آتیش گرفت

عزیزم یه حساب جدا کنار بزار هرماه هرچی تونستی پس انداز کن سال بعد خرداد باهم برید ،غذای رستوران یکی ...

💔💔💔

عزیزم من خودم درآمدی ندارم توی روستا زندگی میکنیم وضع مالی خوبیم ندارم برای این کار خودم تاحالا دو بار رفتم ولی هرچی میگم بیاین بریم مادرم میگه بلاخره پول میخواد بابا خجالت میکشه بدون پول بیاد نشده تاحالا

بعد هر سختی یه آسونیی هست قطعا زندگیت تو اینده قراره عالی بشه صبر داشته باش و از خدا کمک بخوا

خدا برای امثال ماها نیست عزیزم اینقدررررر صداها زدیم اینقدر التماسا کردم بهش و هیچی به هیچی

خدا برای امثال ماها نیست عزیزم اینقدررررر صداها زدیم اینقدر التماسا کردم بهش و هیچی به هیچی

داری از سمت خدا امتحان میشی ببینه جا میزنی یا نه دست از دوست داشتنش برمیداری یا نه

داری از سمت خدا امتحان میشی ببینه جا میزنی یا نه دست از دوست داشتنش برمیداری یا نه

حالم خیلی بده دختر خیلی خیلی😭😭😭😭💔💔💔💔غم دنیا روی سینمه💔