2777
2789
عنوان

جراحی فک

75 بازدید | 10 پست

سلام

اینجا کیا عمل جراحی دو فک رو انجام دادن؟

دکتر عکس سفالم رو که دید به من گفت فک پایینم جلوتر از حالت نرمال هست و احتیاج به عمل دو فک دارم

خواستم از تجارب خودتون (اگر این عمل رو داشتید) یا اطرافیانتون اگر داشتند بدونم

و اینکه آیا کسی بوده که قبل عمل وضعیت ظاهری حادی نداشته ولی با عمل خیلی تغییر کرده باشه و خیلی زیباتر شده باشه؟

تنهایی هایم به توان بینهایت. تنهایی هایم به توانِ توانمندی هایم

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

منم خیلی دوست دارم بعدا عمل کنم البته فک پایینم فقط یه کوچولو جلوعه

مثل من

خودم که متوجهش نبودم

فکر میکردم مشکل دندونامه

هنوزم عکسای بقیه مراجعین رو میبینم میگم من که اینطوری نیستم...فعلا که ارتو رو شروع کردم خدا کنه عمله هم اوکی باشه و ارزشش رو داشته باشه

مثل منخودم که متوجهش نبودمفکر میکردم مشکل دندونامههنوزم عکسای بقیه مراجعین رو میبینم میگم من که اینط ...

با ارتو یه مقداری بهتر میشه

من ناهنجاری کلاس 3 دارم ارتو کردم خیلی بهتر شد اما هنوزم حس میکنم به کوچولو جلوعه

با ارتو یه مقداری بهتر میشه من ناهنجاری کلاس 3 دارم ارتو کردم خیلی بهتر شد اما هنوزم حس میکنم به کوچ ...

دندوناتو میذاری رو هم دندون جلویی ها بالا و پایین تقریبا توی یه راستا هستن درسته؟

دندوناتو میذاری رو هم دندون جلویی ها بالا و پایین تقریبا توی یه راستا هستن درسته؟

تقریبا

و اکلوژن دندونام یعنی اون نسبتای قرار گیریشون الان کاملا طبیعیه و مشکلی نداره