2777
2789
عنوان

کمیت یا کیفیت

26 بازدید | 5 پست

به نظرتون ارزش دیپلم تجربی بالاتره یا لیسانس رشته های هنری یا انسانی؟ ارزشش رو داشت روانم رو داغون کنم؟ سر کنکور و آرزوهام؟ واقعیت این بود که نبایستی بچهٔ خوب کلاس میبودم و به حرف معلمام که میگفتن تو استعداد داری گوش میدادم، الآن که حالم بد شد چی؟ الآن که روم نمیشه حتیاز خونه برم بیرون چی؟ چون حالم بد شد و نتونستم حتی دیپلم رو بگیرم، منی که از استرس و افسردگی نتونستم ادامه بدم! اگه نوجوون هستید قدرش رو بدونید لازم نیست خیلی رو خودتون فشار بیارید برای آینده که هنوز نیومده ازانرژیتون استفاده کنید، برید تفریح برید مهمونی و الکی گول حرفای دوهزار رو نخورید، برای کنکوری ها، دانشگاه دانشگاهه، مدرک مدرکه و اصلاً الآن کسی نمیپرسه لیسانس رو از کجا گرفتی یا چه رشته ای؟ فقط برید مدرک بگیرید، مثل من خودتون رو سر حرف این جو سمی نابود نکنید.

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

آفرین 👍 پس الکی کنکوری رو گول نزنن، طرف با لیسانس پیام نور فرماندار شهر، شهردار و... میشه. اصلاً دا ...

بیین یه چیزی بگم دانشگاهی که میخونی مهم نیست رشته مهم تر یه سری رشته ها هم متاسفانه تو جامعه ما بهشون بها ندادن و پارتی میخواد مثل همین رشته ها هنری یا حتی همین انسانی منم خودم خانوادم اصرار داشتن رشته ها علوم پزشکی انتخاب کنم ولی در نهایت رفتم سمت علاقم روانشناسی رشته ای که بعد کارشناسی به درآمد آنچنان نمیرسی باید دو سال ارشد بخونی بعد آزمون صلاحیت بدی بعذم برا رسمی شدن آزمون استخدامی و در کنارش کلی هم هزینه کارگاه . در کل عمرت هدر نده سر اینکه حتما دانشگاه دولتی خفن بری البته اگه از نظر هزینه مشکلی نداری

در حالیکه واقعاً فیزیک 1 دبیرستانم خیلی حتی پاس کردنش مشکله

من خودم انسانی بودم میفهمم درس های تخصصی واقعا سخته مثلا ما فلسفه و منطق دهنمون صاف کرد اما کارشناسی هم سختی ها خودش داره من رشتم واحد عملی خیلی داشت تست روانی باید میساختم و... تازه پایان نامه هم داشتیم ما ذهنم صاف شد😂😂😂هر رشته و مقطعی سختی ها خودش داره