2777
2789
عنوان

سیدنی

155 بازدید | 19 پست

واقعا نمیدونم از چی این خوششون میاد رسمااا خرابه و همش بخاطر بدنشه واقعاااااا قیافش خیلی افتضاحه

عکسای جدیدشو دیدید؟

کلاااا لخته حیام خوب چیزیه

الان ینفر تو ایران مثل این میبود بدبختش میکردن این خانوم اینجوری لخت میشه عکس میگیره پولشم میگیره .. چی بگم والا.

تو ایفوری که کلا سینه هاشو نشون داد باسنشم که اصن واسش مهم نیست

SALVATORE 

هرطور که باشه

خوشگله

ولی من ازش خوشم نمیاد

فقط خوشگله

هیچ کس تو این زندگی به من فکر نمیکنه آره من اینو میدونم حتی هیچکی نمیدونه من چیا میخوام و من دارم غرق میشم و کسی نمیبینه.کاربری آبانممممممم

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

کسی خوشش نمیاد بابا

ی مش نر بدبخت زن ندیده جقو که اکثرا ایرانین،پسندش میکنن

مرد و نر خر های بیشرف و بی ناموص سایت به من درخواست ندین❌هر نری به من درخواست بده بیناموصه و مادرش خرابه در ضمن تاپیک میزنم نینیار رو تگ میکنم هر نری که درخواست بده🫤🫤🫤مگه کوری زدم درخواست نده

خراب که فکر شماست و سیدنی اولین کسی نیست که فوتوشوت لخت داره و یوفوریا هم یه سریال طبق سناریوعه و خرابی نیست

اما اگه بخوای راجع به شخصیتش بگیم آره شخصیت جالبی نداره هم نژادپرسته هم ماگاست تازه با اسکوتر براون تو رابطه است

بخدا کلی بازیگر هستن خیلیم موفقن بدون خراب بازی رسماااا لخت شد جلو دوربین همه ام دوسش دارن

من دوسش ندارم

فیلم خدمتکار دیدی؟

من بخاطر اینکه خدمتکار کتاب خوبی بود فیلمش هم دیدم رسما آشغال بود

و خدا معجزه میکند !🌱💛

خراب که فکر شماست و سیدنی اولین کسی نیست که فوتوشوت لخت داره و یوفوریا هم یه سریال طبق سناریوعه و خر ...

بلخره قبول کرده که یه همچین سناریویی رو بازی . به هر حال چیکارش داریم خوش باشه 😂

به قول شما شخصیتش جالب نیست

SALVATORE 

بدتش خوبه وگرنه قیافش معمولیه

خوشگله بخدا😐

بدنش هم خوشگله ولی بدن مهم نیست

ولی خوشگله واقعا

هیچ کس تو این زندگی به من فکر نمیکنه آره من اینو میدونم حتی هیچکی نمیدونه من چیا میخوام و من دارم غرق میشم و کسی نمیبینه.کاربری آبانممممممم