2777
2789
عنوان

نتیجه دعا

32 بازدید | 10 پست

بچه ها من از پارسال همش دعا می کردم همش از خدا ی چیزیو می خواستم در حد معجزههه بود

دیگه این آخریا کلا بیخیالش شده بودم و کلا ول کردم

با خودم می گفتم نمیشه دیگ

ولی شد و معجزه ترررین اتفاق زندگیم افتاد

اون موقع ب خودم قول داده بودم ک اگ شد تاپیک بزنم

و خوب الان زدم

امیدوارم همتون ب هرچی می خواین برسین

برا منم دعا کنید بقیه کارامم بیوفته رو روال و همه چی بهتر شه

از همتون بابت دعاهاتون ممنونم

باب اسفنجی شلوار مکعبی

میشه واسه منم دعا کنی اسمم باران

دستم باران..زبانم باران😅❤️

واست صلوات فرستادم

یا وجود نداری....یاوجودشو🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشخصه خداوند جقدر دوستت داره،میشه یه چیزی بگی منم ایمانم بهش صد برابر بشه دوست دارم دوست باشم باهاش ،برام خیلی خیلی دعا کن ازت خواهش میکنم برام دعا کن محتلج معجزه تو زندگیمم شرایط سختی دارم

خوشحال شدم 😍😘🥰نیتت در چ زمینه بود گلم

مرسی عزیزم

ی اتفاقی که کااامل نتیجش منفی شده بود و همهمیگفتن دیگ غیر ممکن درست بشه یهوو بطرز معجزه آسایی درست شد

واقعااا غیر ممکن بود

باب اسفنجی شلوار مکعبی

مشخصه خداوند جقدر دوستت داره،میشه یه چیزی بگی منم ایمانم بهش صد برابر بشه دوست دارم دوست باشم باهاش ...

من ادم اصلاا خوبی نیستم خیلییی گناهکارام دروغ چرا این اواخر حتی دیگ می گفتم خدا وجود نداره حتی با بقیه سر نبودنش بحثم می کردم

هنوزم نمی دونم واقعاچی شد اما

اگ خدا هست براممم خیلیی معرفت گذاشت دقیقا جایی ک فکرشو نمی کردم همون ک می خواستم شد

البت هنوز کامل کامل درست نشده ولی بازم همینم خیلیههه

مطمعنم توهم ب هرچی بخوای میرسی فقط همه چیو بسپر ب خودش و دست از دعا نکش

باب اسفنجی شلوار مکعبی

من ادم اصلاا خوبی نیستم خیلییی گناهکارام دروغ چرا این اواخر حتی دیگ می گفتم خدا وجود نداره حتی با بق ...

وجودشو حس میکنم،اما خیلی دارم اذیت میشم برام دعا کن اگه همونی شد که میخواستم میام اینجا میگم دوباره،شاید دو سال دیگه شاید دو ماهه دیگه،نمیدونم اما میدونم مراقبمه😅

وجودشو حس میکنم،اما خیلی دارم اذیت میشم برام دعا کن اگه همونی شد که میخواستم میام اینجا میگم دوباره، ...

انشالله همون بشه که می خوای

می دونم چقدر سخته همش ی چیزو بخوای و نشه🥲

باب اسفنجی شلوار مکعبی