2777
2789
عنوان

چجوریه؟ درد داره؟

218 بازدید | 22 پست

اولین باره میخوام موهای پامو با اپلیدی بزنم به نظرتون خیلیییی درد داره؟

بعد من شنیدم ک میگن پوست رو تیره میکنه راست میگن؟

عوارضی نداره؟

تنهاباش ، ولی تو نیمکت ذخیره زندگی کسی نباش.

من یه بار میخواستم بزنم، نصفشو زدم منصرف شدم😂😂😂

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘

عوارض ک نداره

بعدش موها  عین مدل  ژیلت در میاد

بعد از مدتی هم  زیر پوستی ...

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

واسه من پام مخصوصا دردش غیر قابل تحمله واسه همین میرم اپلاسیون

بازم بهتره یه دفعه کلیش میره

هروقت دلتون شکست واسه شفای بچه های بیمار دعا کنین لطفا. تنها افتخار زندگی من اینه که هرچی فک میکنم تاحالا واسه ناراحت کردن و شکستن دل کسی نقشه نکشیدم!
جدی یعنی مثل تیغ، مرغ در میاد؟

نه حالا اون مدلی

البته بستگی ب پوست خودتون داره  در حالت طبیعی

ولی شخصا از اپیلیدی راضی نبودم

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
نه حالا اون مدلی البته بستگی ب پوست خودتون داره  در حالت طبیعی ولی شخصا از اپیلیدی راضی نب ...

یه سوال دیگه

پودر موبر موهای ریز رو هم میبره؟

من اپلیدی استفاده نکردم گلم

ولی بنظرم اپیلاسیون بهتر باشه

من خودم قبلا چند بار انجام دادم

الان میرم لیزر 

ولی خب کسایی ک اپلیدی واپیلاسیون کردن میگن اپیلاسیون بهتره

در این زمانه بی هیاهوی لال پرست                                    خوشا ب حال کلاغان قیل و قال پرست                               چگونه شرح دهم لحظه ،لحظه خود را                             برای ای همه ناباور خیال پرست😊
من اپلیدی استفاده نکردم گلم ولی بنظرم اپیلاسیون بهتر باشه من خودم قبلا چند بار انجام دادم الان می ...

پودر موبر موهای ریزز رو هم میبره؟

یه سوال دیگه پودر موبر موهای ریز رو هم میبره؟

فقط یک بار تجربه کردم

ک الان

واقعا یادم نمیاد