2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درد فک یا جلوی گوش

صدای تقتق هنگام باز و بسته کردن دهان

گیر کردن یا محدود شدن باز شدن دهان

درد هنگام جویدن

سردرد یا درد صورت

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

چیکار کنم خوب شم

چند روز غذای نرم بخور و از آجیل، تهدیگ، آدامس و غذاهای سفت پرهیز کن.

فک را به هم فشار نده و اگر دندانقروچه داری، مخصوصاً شبها، پیگیری کن.

روزی ۳–۴ بار، ۱۵ تا ۲۰ دقیقه کمپرس گرم روی ناحیه جلوی گوش و فک بگذار.

دهان را خیلی باز نکن؛ مثلاً هنگام خمیازه با دست از فک حمایت کن.

اگر درد داری، مسکنهایی مثل استامینوفن ممکن است کمک کنند؛ اگر بیماری زمینهای، بارداری یا داروی خاصی داری، قبل از مصرف ایبوپروفن/ناپروکسن باید احتیاط شود.

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

چند روز غذای نرم بخور و از آجیل، تهدیگ، آدامس و غذاهای سفت پرهیز کن. فک را به هم فشار نده و اگر دندا ...

اگر درد بیش از ۲–۳ هفته ادامه داشت، فک قفل میشود، یا باز کردن دهان سخت شده، بهتر است دندانپزشک متخصص فک و صورت یا جراح فکوصورت معاینه کند. گاهی محافظ شبانه، فیزیوتراپی فک یا درمانهای دیگر لازم میشود.

چند روز غذای نرم بخور و از آجیل، تهدیگ، آدامس و غذاهای سفت پرهیز کن. فک را به هم فشار نده و اگر دندا ...

خیلی ممنون لطف کردین جواب دادین

من ی مدت فک میکردم دندونمه میزنه ب گوشم،لپم هم تیر میکشید تا صب مثلا ادامه داشت هفته ای یه بار اینجور میشدم

بعد شد یه روز درمیون .دیدم غذا خوردنی لثه هام درد میان

الان ۴ روز ایناست غذا رو خیلی نرم میخورم ینی نمیخوام فقط قورت میدم انقد نرم میشه

بعد این دردا خیلی بهتر شده ولی گردن درد و شونه درد هرازگاهی میگیرم .نظرتون چیه من تی ام جی دارم؟

شکر خدا دارم مادر میشم 🥰🥰🥰🥰

خیلی ممنون لطف کردین جواب دادینمن ی مدت فک میکردم دندونمه میزنه ب گوشم،لپم هم تیر میکشید تا صب مثلا ...

غذای نرم را ادامه بده، ولی لازم نیست غذا را فقط قورت بدهی؛ آرام و با فشار کم بجو. آدامس، تخمه، آجیل و غذاهای سفت را فعلاً کنار بگذار و کمپرس گرم روی عضلات کنار فک و گردن روزی چند بار بگذار.

اگر تقتق فک، درد جلوی گوش، قفل شدن فک، محدود شدن باز شدن دهان یا دندانقروچه هم داری، احتمال TMJ بیشتر میشود.

اگر دردها مرتب تکرار میشوند، بهتر است یک دندانپزشک یا متخصص فکوصورت هم دندانها و هم مفصل فک را معاینه کند.

غذای نرم را ادامه بده، ولی لازم نیست غذا را فقط قورت بدهی؛ آرام و با فشار کم بجو. آدامس، تخمه، آجیل ...

با توضیحاتی که دادی، TMJ (اختلال مفصل فک) یکی از احتمالهای قابلتوجه است، ولی از روی علائم بهتنهایی نمیشود قطعی گفت.

چند نکته در شرح حالتت به نفع TMJ است:

درد فک/لپ که به گوش تیر میکشد.

درد با جویدن غذا و بهتر شدن واضح وقتی چند روز غذای نرم میخوری.

انتشار درد به گردن و شانه هم میتواند در مشکلات عضلات فک و گردن دیده شود.

اینکه ابتدا هفتهای یکبار بوده و بعد دفعاتش بیشتر شده، میتواند با فشار دادن فک یا دندانقروچه مرتبط باشد.