2777
2789
عنوان

نامزد بازاری

98 بازدید | 21 پست

خیلی وقت زیادی نداره برام همش از صبح تا شب داره کار میکنه و خودشم قبول داره که وقت نداره و اینا

از همدیگه هم دوریم دو تا شهر جدا ....

ی حال دل گرفتگی دارم احساس میکنم دوستم نداره

یا براش مهم نیستم

میخواستم بدونم مردای بازاری همشون همینن😑

آره.شوهرم 8 صبح میره نه شب میاد...در طول روز فقط در حد ده دقه تلفنی میحرفبم

پشتم به خدا گرمه پس هیچ مشکلی بزرگ، هیچ دیواری واسم بلند نیست و این دنیا جایی واسه اونایی که همیشه جلوی خطر پره دلهرن نیست😉

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ولی پولدارن😂

فقط 40 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یاعلی گفتیم و عشق آغاز شد💍❤️اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان💕#برای_ماکان🖤 عزیزانم برای کسب اطلاعات بیشتر راجب ائمه و حضرت قائم(عج) حتما به سایت منتظر و کانال یوتیوب آقای امیرحسین ملاحسنی مراجعه کنید💕به کدامین گناه قلب حمیدرضا را از سینه اش در آوردید بی وجدان ها؟💔بای ذنب قتلت یعنی آهای مردم مگه گناه من چی بود؟؟آهای مرد زنمایی که درخواست دوستی میدی من شوهر دارم و خیلیم عاشقشم و با هزار تا مثل تو عوضش نمیکنم ولی بازم اگه بعد خوندن امضام درخواست دوستی دادی به حلال زاده بودنت شک کن با تشکر

ارع شوهر منم یازده صبح میره دوازده شب برمیگرده

هفت سالع ازدواج کردیم ی مسافرت نرفتیم الویتش کارشع من نیستم

شهرما دکتر خوب نیس باید دوساعت و نیم برم ی شهر دیگ با اتوبوس یا قطار میرم اون اصلا منو نبرده

دلتنگی چیزی شبیه به آتش زیر خاکستر است، تا خیال میکنی به سر آمده، یکپارچه به آتشت کشیده و یکسره میسوزاند

ولی پولدارن😂

ن مسافرت داریم ن تفریح ن خودشو میبینیم چ فایده😕

دلتنگی چیزی شبیه به آتش زیر خاکستر است، تا خیال میکنی به سر آمده، یکپارچه به آتشت کشیده و یکسره میسوزاند

دقیقا برای منم خیلی سخته😞

اره خیلی

مخصوصا ک شبا داره طولانی میشه🤕

پشتم به خدا گرمه پس هیچ مشکلی بزرگ، هیچ دیواری واسم بلند نیست و این دنیا جایی واسه اونایی که همیشه جلوی خطر پره دلهرن نیست😉

ن مسافرت داریم ن تفریح ن خودشو میبینیم چ فایده😕

حالا استرس جونش رو ندارین

من علاوه بر همه اینا استرس جونش رو هم دارم🤕

فقط 40 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یاعلی گفتیم و عشق آغاز شد💍❤️اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان💕#برای_ماکان🖤 عزیزانم برای کسب اطلاعات بیشتر راجب ائمه و حضرت قائم(عج) حتما به سایت منتظر و کانال یوتیوب آقای امیرحسین ملاحسنی مراجعه کنید💕به کدامین گناه قلب حمیدرضا را از سینه اش در آوردید بی وجدان ها؟💔بای ذنب قتلت یعنی آهای مردم مگه گناه من چی بود؟؟آهای مرد زنمایی که درخواست دوستی میدی من شوهر دارم و خیلیم عاشقشم و با هزار تا مثل تو عوضش نمیکنم ولی بازم اگه بعد خوندن امضام درخواست دوستی دادی به حلال زاده بودنت شک کن با تشکر

حالا استرس جونش رو ندارینمن علاوه بر همه اینا استرس جونش رو هم دارم🤕

اره اینم هست

چرا مگ چیکاره اس؟؟🥺