2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برای ما نسل اندر نسل ازدواج فامیلی قفل بوده. معتقدیم آدم با یه فامیل دوباره فامیل نمیشه که گره بخوره

سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدانیا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت " وقتی کسی عنوان و متن تاپیکش یکسان نیست، به خودتون احترام بذارید و جوابش رو ندید و اجازه ندید هر کسی بتونه گولتون بزنه و به هدفش برسه! خودتون براز خودتون ارزش قائل باشید 😘

خواهرم ازدواج فامیلی کرد شوهرش گلی هست از گل های بهشتمن ازدواج با غریبه کردم بدبختی هستم ک دومی ندار ...

ببین شوهرش از زیبایی و هیکل گرفته تا پولو ثروت تا مهربونی ومردونگی شدید و عاشقی همه چی نظیر نداره

از اینکه خواهر وخواهر زاده خوشگلم زیر سایه همچین مردی هستن تموم وجودم آروم میشه ودردای خودمو یادم میره بخدا

من حالا جالب اینه یه خواستگار فامیل تقریبا دور دارم پروپاقرص ولی دم به تله ندادم فعلا 🤣

حالا هر کس تفکری داره لزوما برای همه ممکنه چالش برانگیز نباشه ولی خب بازم آدما جوانب و واقعیت هارو اگر با دقت ببینند و بپذیرند خوبه

گاهی فکر میکنم کاش یه نفر دلیل ازدواج آدم باشه نه صرفا گزینه ازدواج حالا فارغ از هر چالش دیگه ای😁