2777
2789
این بچهای سرطانی دکتر گفته به هیچ وقت داروی مکمل ندین چون مکمل ها بیشتر سلول های بد رو تقویت میکنن،گ ...

یه سوال دارم ازتون آیا مکملهای ویتامین برای افراد غیر بیمار هم ایجاد مشکل و تقویت سلولهای بد میکنه؟

مثلا فرد سالمی که قرصهای مکمل و مولتی ویتامین و آهن و اینجور چیزا میخوره ممکنه دچار بیماری سرطان بشه؟

دکتری از تهران به پدر من گفته بود میوه های قرمز رنگ بخور مثل آلبالو گیلاس و هر میوه قرمزی دیگه برای اینکه خونسازی میکنه

برا پدرم دکتر دیر به دیر گاهی مولتی ویتامین ولمن مینویسه

یا اینکه بخاطر اینکه کم خونی شدید گرفته بخاطر این بیماری به قولتون خونشون سوخت میشه چند ماهه دوره ای آمپولی مینویسه که مغز استخوان رو تحریک میکنه به خونسازی

یه سوال دارم ازتون آیا مکملهای ویتامین برای افراد غیر بیمار هم ایجاد مشکل و تقویت سلولهای بد میکنه؟م ...

نه دیگه کسی که سالمه که سلول های بد نداره

کلا سرطان بیماری هست که سلول های بد تکثیر میشن و هجوم میکنن به سلول های خوب رو میکشن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه سوال دارم ازتون آیا مکملهای ویتامین برای افراد غیر بیمار هم ایجاد مشکل و تقویت سلولهای بد میکنه؟م ...

معمولا مکمل میگن ۳ ماه بیشتر نخورن چون ممکنه زیادی به کبد و کلیه آسیب بزنه اما باعث سرطان نمیشه

نه دیگه کسی که سالمه که سلول های بد ندارهکلا سرطان بیماری هست که سلول های بد تکثیر میشن و هجوم میکنن ...

اهان گفتم شاید سلولهای بد رو بوجودشون بیاره تو فرد سالم از این نظر پرسیدم

آمپول سلول ساز میزنن؟؟

نمیدونم خواهر پیگیر درمان پدرم من زیاد سر در نمیارم

فقط پرسیدم گفتن که بخاطر کم خونی شدید امپولهای زیر پوستی میزنن که مغز استخوان رو تحریک میکنه خون بسازه

عزیزم اگر روزی رفتید دزفول خیریه امام حسن مجتبی توی بیمارستان گنجویان رو سر بزنید ببینید ایشالا کمکتون کنن

خیلی خیرین دزفول زیادن و خیلی این خیریه به مردم کمک میکنه حتی به بیماران دیابتی هم کمک میکنه و امپولهای میلیونی رو رایگان براشون میزنن امپولهایی که حدود ۲۵ تومن بود برای یکی از فامیلامون رایگان زدن تازه فامیلمون وضع مالی نسبتا خوبی هم داشت ونیازمند نبود اصلا

نمیدونم خواهر پیگیر درمان پدرم من زیاد سر در نمیارم فقط پرسیدم گفتن که بخاطر کم خونی شدید امپولهای ز ...

قبلا یه نفر هم گفته بهمون

کلا داروهای شیمی خیلی اذیت میکنن ،هربار میریم غذا و دارو و بیمه سلامت و بعد داروخانه یوقتا میگن آزمایش همون روز هم باشه و نسخه تزریق که دکتر بری همون روز میده نمیدونم ولی باز میپرسم ببینم چی میشه

قبلا یه نفر هم گفته بهمون کلا داروهای شیمی خیلی اذیت میکنن ،هربار میریم غذا و دارو و بیمه سلامت و بع ...

توکل به خدا کن عزیزم.

شاید همین تاپیک باعث راحتی و آسایش و گره گشایتون شد

حتما پیگیرش باش چون از شهرهای مختلف خوزستان میرن همین خیریه درب پشتی بیمارستان گنجویان که الان بیمارستان بزرگ دزفول بعش میگن هست روبروی پارک بعث میفته یه ساختمونه که هم درمان بیماران و ویزیت دکترهای فوق تخصص هست درمانگاه و خیریه امام حسن مجتبی نوشته روش بعد از اونجا معرفیتون میکنن به داروخانه ای که باهاشون کار میکنه

خیره ایشالا براتون من چندین نفرو دیدم که از اونجا کمک میگیرن تاحدودی