2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره این چند ماه بشدت اوضاع خرابه البته از قبل داغون بود الان داغونتر شد موندیم توی تهیه داروهای شیمی ...

خدا به دخترتون سلامتی کامل بده و رزقتون زیاد باشه به خوشی استفاده کنین عزیزم

آره وحشتناک فقط بگو مگه آثار این ماه چیه ربطی به ماه ربیع الاول داره؟اتفاقا خیر هست که اما برا من نب ...

نمدونم اثارش چیه و اینا ولی خودم کلا این ماه خیلی اذیت شدم بابت چیزایی ک حتی فکرشونم نمیکردم خیلی سنگینه برام

اللهم عجل لولیک الفرج🌱

جدا ازینا بچه ضعیفه باید حسابی تقویت بشه غذای خوب و پروتیین دار ،میوه ،لبنیات،...بخوره اما چه میشه ک ...

عزیزممم🥺 خودتونو ناراحت نکنین قطعا خدا خودش حواسش هست بهتون میدونم چقدم شرایط سخته الان و چی میکشین ولی ناامید نباشه🫠

اللهم عجل لولیک الفرج🌱

جدا ازینا بچه ضعیفه باید حسابی تقویت بشه غذای خوب و پروتیین دار ،میوه ،لبنیات،...بخوره اما چه میشه ک ...

عزیزم توی شهر ما کنار بیمارستان بیمارهای سرطانی چه شیمی درمانی بشن چه نشن یه مرکز خیریه هست برای بیماران گاهی حتی قرص های مکمل هم بهشون رایگان میدن یا داروهای دیگه با هزینه پایینتر

درسته که بیماران هزینها های زیادی دارن اما خب این مرکز هم خیلی کمک حالشون هست اصلا به این نگاه نمیکنن که طرف وضع مالیش ضعیفه یا خوبه همه رو کمک میکنن

شهر شما همچین چیزی اگه داره ازشون کمک بگیر

ایشالا که مشکلتون زودتر حل بشه

عزیزم توی شهر ما کنار بیمارستان بیمارهای سرطانی چه شیمی درمانی بشن چه نشن یه مرکز خیریه هست برای بیم ...

یه خیریه هست داخل خود بیمارستان فقط ماه اول یه تومن دادن دیگه هیییچ ،خدا شاهده صدبار رفتم و اومدم میگن کسی کمک نمیکنه ،من نمیدونم واقعا این کمک هارو چکار میکنن مگه میشه خیریه کسی کمک نکنه

ما برای درمان بستری رایگان هست با محک اما سرپایی باماست و داروهای شیمی خیلی گرون

اینم بگم خیلی چیزا فقط شعاره تا با حقیقت رو به رو بشی میبینی هیچ و پوچ هست مثل همین موضوع خیریه ها

جاهای دیگه رفتن میگم اسمتون توی محک هست دیگه نمیشه پرونده درست کنیم

عزیزم توی شهر ما کنار بیمارستان بیمارهای سرطانی چه شیمی درمانی بشن چه نشن یه مرکز خیریه هست برای بیم ...

این بچهای سرطانی دکتر گفته به هیچ وقت داروی مکمل ندین چون مکمل ها بیشتر سلول های بد رو تقویت میکنن،گفت چیزای طبیعی بخورن بیشتر پروتیین دار مثل گوشت مرغ ماهی بلدرچین میگو و این چیزا چون عضله هاشون آب میشه و خونشون میسوزه با شیمی

شاید تهران اینطور باشه اما متاسفانه اهواز اصلا ازین خبرا نیست

عزیزم دزفول نزدیک اهواز هست خیلیا از شهرهای دیگه میرن دزفول خیلی مردم کمک میکنن به خیریه امام حسن مجتبی که توی بیمارستان گنجویان بیمارستان بزرگ دزفول هست و داروخانه دکتر جوهر به بیمارانی که از طرف خیریه امام حسن مجتبی هست کمک میکنه برا پدر من بعضی داروها رو کمک میکنه البته پدر من شیمی درمانی نمیشه اما قرص های شیمیایی هست

پیگیر شو من زیاد اطلاع ندارم

خدا کمکتون کنه الهی دلتون شاد بشه