2821
2789
عنوان

کار

124 بازدید | 12 پست

سلام خانوما منو شوهرم ی پس انداز داریم حالا میخوایم مغازه بزنیم ب نظر شما چی بزنیم ؟کسای که مغازه دارن ؟بوتیک لباس زنونه خوبه؟یا مانتو ؟یا......کمک پیلیز😌

برام دعا کنید نی نیم اول سالم باشه بعد ی گل پسر باشه.....دعا کنید خدا بهم امیر عباسی بده👶برا سلامتیش و گل پسر بودنش ی صلوات مهمونم کنید.😍😘الاهی ب حق بی بی فاطمه دامنه همه منتظرا سبز بشه ....آمینو از ته دلت بگو😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب بستگی به اون مکانی داره که میخواد مغازه بزنید 

منطقه ای شیک و تقریبا با کلاس شهرمونه. ...تو شهرمون ب تیپ اهمیت میدن

برام دعا کنید نی نیم اول سالم باشه بعد ی گل پسر باشه.....دعا کنید خدا بهم امیر عباسی بده👶برا سلامتیش و گل پسر بودنش ی صلوات مهمونم کنید.😍😘الاهی ب حق بی بی فاطمه دامنه همه منتظرا سبز بشه ....آمینو از ته دلت بگو😍
لباس بچه مخصوص نوزادی کارش عالیه

واقعا

به نظرم از این لوازم فانتزی بزن یه پیجم براش بزن فروش اینترنتی هم داشته باشی 

ی چیزی میخوام ریسکش کم باشه آخه کل زندگیمونو میخوایم  بزاریم روش

منطقه ای شیک و تقریبا با کلاس شهرمونه. ...تو شهرمون ب تیپ اهمیت میدن

اگه مانتو فروشی زیاد اون اطراف هست پس بوتیک لباس زنونه بزن اگه نه کمه پس مانتو فروشی بزن 

سعی کن جنس های تک و خاصی رو بیاری و تکراری نباشن 

اگه مانتو فروشی زیاد اون اطراف هست پس بوتیک لباس زنونه بزن اگه نه کمه پس مانتو فروشی بزن  سعی ...

مانتو فروشی زیاده خودم میگم بوتیک سلیقه م خیلیی خوبه همه میگن ولی گفتم ی سوالی هم بکنم

ی چیزی میخوام ریسکش کم باشه آخه کل زندگیمونو میخوایم  بزاریم روش

فک کنم ریسکش کم باشه چون الان زنا همش دنبال این مدل چیزا هستن رنگی منگی باشه فانتزی باشه و لاکچری ....

اینستا روببین این مدل مغازه ها برای پیجایی با فالووو بالا از این مدل چیزا میفرستن رایگان در عوض اون پیج هم تبلیغش رو میکنه و فروش اون مغازه بیشتر میشه ....

بازم تحقیق کن 😊

باردار نیستم ..... حاجت دارم ....میرسم بهش 

باید برم تو مغازه ها نگاه کنم و کمی تحقیق