2777
2789
عنوان

دعوای شدید 😢

422 بازدید | 13 پست

تو پارک یه دعوایی شد زنا همدیگه رو میزدن موی هم و کندن واقعا تاسف انگیز بود چقدر کنترل خشم سخت شده 

گرچه تکیه گاه منی، اما خود، در تنهایی، ساقه ی باریک یک گل مینایی.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من یه بار دعوای زن و شوهری دیدم واقعا ترسناک بود مرده می گفت پاشو بریم خونه بیچاره زنه گریه می کرد می گفت نمیام منو نبر خونه تابلو بود فقط می خواس کتک بخوره آخرشم به زور بردش بیچاره زنه ای باباا

اگر خاطرمان تنها ماند.  طلب عشق ز هر بی سر و پایی نکنیم😢

یه بار اخر شب با شوهرم داشتیم از   میدون کاج رد میشدیم بین چندتا دختر دعوا شده بود وای خیلی صحنه وحشتناکی بود عین مردا کتکاری میکردن  همشونم کلاه گیس داشتن اولین حرکتشون   کندن کلاه  گیسای هم بود پسرا هم جای جدا کردن سوژه خنده کرده  بودن دیگه فحشاشون بماند که چقدر زشت بود😌 

دیگر هیچکس به فتح نیاندیشید،، دیگر هیچکس به هیچ چیز نیاندیشد،، چه روزگار تلخ و سیاهی،، خورشید مرده بود
منم دیدم حالم بعدش خیلی بد بود با دمپایی هم رو میزدن

واقعا عجیبه 

از انسان این کارا بعیده 

یه بار اخر شب با شوهرم داشتیم از   میدون کاج رد میشدیم بین چندتا دختر دعوا شده بود وای خیلی صحن ...

حالا خوبه کلاه گیس بوده تو حرکت اول موهاشون کنده نشده 

مو زیبایی یه زنه خیلی زشته این کارا 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز