2777
2789
عنوان

دعوای شدید 😢

423 بازدید | 13 پست

تو پارک یه دعوایی شد زنا همدیگه رو میزدن موی هم و کندن واقعا تاسف انگیز بود چقدر کنترل خشم سخت شده 

گرچه تکیه گاه منی، اما خود، در تنهایی، ساقه ی باریک یک گل مینایی.

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

من یه بار دعوای زن و شوهری دیدم واقعا ترسناک بود مرده می گفت پاشو بریم خونه بیچاره زنه گریه می کرد می گفت نمیام منو نبر خونه تابلو بود فقط می خواس کتک بخوره آخرشم به زور بردش بیچاره زنه ای باباا

اگر خاطرمان تنها ماند.  طلب عشق ز هر بی سر و پایی نکنیم😢

یه بار اخر شب با شوهرم داشتیم از   میدون کاج رد میشدیم بین چندتا دختر دعوا شده بود وای خیلی صحنه وحشتناکی بود عین مردا کتکاری میکردن  همشونم کلاه گیس داشتن اولین حرکتشون   کندن کلاه  گیسای هم بود پسرا هم جای جدا کردن سوژه خنده کرده  بودن دیگه فحشاشون بماند که چقدر زشت بود😌 

دیگر هیچکس به فتح نیاندیشید،، دیگر هیچکس به هیچ چیز نیاندیشد،، چه روزگار تلخ و سیاهی،، خورشید مرده بود
منم دیدم حالم بعدش خیلی بد بود با دمپایی هم رو میزدن

واقعا عجیبه 

از انسان این کارا بعیده 

یه بار اخر شب با شوهرم داشتیم از   میدون کاج رد میشدیم بین چندتا دختر دعوا شده بود وای خیلی صحن ...

حالا خوبه کلاه گیس بوده تو حرکت اول موهاشون کنده نشده 

مو زیبایی یه زنه خیلی زشته این کارا