2777
2789
عنوان

فیلم شب 29 ام

177 بازدید | 21 پست

میگن خیلی ترسناکه

شما دیدین؟چطور بود؟

_دختر ایرونی بی رنگ و ریا یه فرشته از نسل اریا_خانومای خوشگل باهم پرابلم ندارن*_* [ فمینست | دختری از نسل کوروش] لطفا پیکمی ها_اقایون_کسایی که تفکر افراطی دارن_زن ستیزها_کسایی که برای خودشون ارزش قائل نیستن روی من ریپ نزنن.

بیشتر غمگین بود

دل اگر تنها شدی آواره ی گریان مشو!....از ترس تنها ماندنت سر بار این و آن مشو!...سرمای تنهایی به از دست ناکسان!...صد سال تنها باش و گرم از ناجوانمردان مشو.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من دیدم خیلی وقت پیش

یادمه خیلی منو ترسونده بووود

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

اصلا ترسناک نبود ولی خیلی قشنگه

عه مرسی

_دختر ایرونی بی رنگ و ریا یه فرشته از نسل اریا_خانومای خوشگل باهم پرابلم ندارن*_* [ فمینست | دختری از نسل کوروش] لطفا پیکمی ها_اقایون_کسایی که تفکر افراطی دارن_زن ستیزها_کسایی که برای خودشون ارزش قائل نیستن روی من ریپ نزنن.

اصلا ترسناک نبود ولی خیلی قشنگه

فقط 23 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چند میلیون اسپرم فهمیدن چه خبره عقب کشیدن من سسخل فکر کردم برام ریدن شیرجه زدم 😌 اگه وسط یه بحث کاملا جدی وقتی کم آوردی از سر ناچاری به اسم کاربریم متوسل بشی بهت تبریک میگم تو یه بیشعور به تمام معنایی 🫶

دیدم ترسناک هست ولی نه خیلی

مدل ترسناکیش هم متفاوته شبیه فیلم ترسناک های خارجی نیست این چون ایرانیه به نظرم برای ایرانیا آشنا تره

کاربری دست دو نفره گیر ندین چرا حرفات با هم نمیخونه

پروفایلت عالیههمدیی

خیلی دوسش دارمممicon

جنیه؟کجامیشه بیینم

اره انگار

توی گوگل سرچ کن یا تلگرام

در مقایسه با فیلم ترسناکای الان هیچ

مرسی

دیدم ترسناک هست ولی نه خیلی مدل ترسناکیش هم متفاوته شبیه فیلم ترسناک های خارجی نیست این چون ایرانیه ...

اهان مرسی