oooosanam09 مدیر استارتر عضویت: 1405/02/10 تعداد پست: 681 عنوان وضعیت 70 بازدید | 7 پست پریود سرماخوردم دندون درد،دو تا از دندونام ب عصب رسیده.خدایا شکرت بابت نعمت هاتمنو این همه خوشبختی محاله،محالهههههه امروز | 00:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_هلما76 عضویت: 1397/01/18 تعداد پست: 43401 منم انگار تو گلوم خرده شیشه ریختن هربار که آب دهنمو قدرت میدم از درد میمیرم و زنده میشمفردا قراره برم دکتر ولی احساس میکنم تا فردا دووم نمیارم هیچ درخواستی قبول نمیکنم خواهشا درخواست ندید
سفیدبخت عضویت: 1396/07/29 تعداد پست: 4825 منم پری، تنگی نفس گرفتم فشارم افتاده زیر پتو دارم سگ لرز میزنم جراتم ندارم به کسی بگم
oooosanam09 مدیر استارتر عضویت: 1405/02/10 تعداد پست: 681 چ ربطی به خدا داشت برای همه اتفاق میفته در هر لحظه خدارا شاکرم🫠😂
ملوان_فوق_زبل عضویت: 1405/05/05 تعداد پست: 3321 منوبگومثلامسافرتکارمادرشوهرپری۱۰روزجلوتروجودبرادرشوهرقهرکرده ازهمسروداشتن حجاب😩😫گرمانبودآب اینجانبردن لباس😁😂🤣🤣 لعنت به مادرمردی که به زنی درسایت نی نی سایت درخواست بده.نظرنخواستم،فقط سوال روبلدی جواب بده،به نظرمن برای دیگران هم کارنداشته باش،خلاصه اش میشه بتوچه،زیادبپیچی بهم وفحش بدی فحشت روپشت گوشی میدم به پدرومادرت تاتعلیق نشم😁😂🤣🤣ریپ جواب ندادم۲حالت داره.یاتعلیق شدم یااینقدررررربیشعوری پاچه گرفتی ولت کردم.بقول بعضیانمیشه که جواب پارس سگ روداد.....
oooosanam09 مدیر استارتر عضویت: 1405/02/10 تعداد پست: 681 منوبگومثلامسافرتکارمادرشوهرپری۱۰روزجلوتروجودبرادرشوهرقهرکرده ازهمسروداشتن حجاب😩😫گرمانبودآب اینجانب ... عزیزمم🤣🤣🤣باز خوبه وسط این همه بدبختی مجردم
ملوان_فوق_زبل عضویت: 1405/05/05 تعداد پست: 3321 عزیزمم🤣🤣🤣باز خوبه وسط این همه بدبختی مجردم همون😁😂🤣🤣 لعنت به مادرمردی که به زنی درسایت نی نی سایت درخواست بده.نظرنخواستم،فقط سوال روبلدی جواب بده،به نظرمن برای دیگران هم کارنداشته باش،خلاصه اش میشه بتوچه،زیادبپیچی بهم وفحش بدی فحشت روپشت گوشی میدم به پدرومادرت تاتعلیق نشم😁😂🤣🤣ریپ جواب ندادم۲حالت داره.یاتعلیق شدم یااینقدررررربیشعوری پاچه گرفتی ولت کردم.بقول بعضیانمیشه که جواب پارس سگ روداد.....