2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه عزیزم اولین مرحله رشد سینه و بعد مو زائد و بعد از اون جهش رشدی و مرحله آخری پریود شدن

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)

نه خیر بلوغ علایم و مراحل مرتب خودشو داره، اول جوانه سینه، بعد موهای کرکی زیر شکم، بعد رشد سینه ، بعد موهای زیر بغل و در اخر پریود. و البته وقتی دختر بچه به ۴۵ کیلو برسه پریود میشه. وزنش رو کنترل کنین

من عاشق داستانهایی هستم که در پایان زن ها خودشان ، خودشان را نجات میدهند.👠💄👒
نه لاغره..چند بار. دیدم شورتش زرده...نمیدونم ترشح ادراره

شاید عفونت داره. حتما حتما لباس زیراشو تو آفتاب خشک کنین نه تو خونه یا پاسیو

دختر خاله من کلاس چهارم پری شدهیکل نسبتا درشتی داشت سینه هاش کمی بزرگ شده بودند

دختر دوستم از دختر من چند ماه کوچکتره موهای زیر بغل خیل بلند شدن سیاه..سینه هم نوک زده دق کنی مشخصه..ولی دختر منن فقط شورتش چند. بر زرد بوده

یه مدت زیاد میرفت دستشوی ولی خارش و سوزش نداشت.. الان دیگه خوب شده...ولی هروقت هرروز عوض کرده تمیز. ...

شرت رنگی اصلا نپوشه فقط سفید نخی

شاید عفونت داره. حتما حتما لباس زیراشو تو آفتاب خشک کنین نه تو خونه یا پاسیو

یه مدت زیاد میرفت دستشوی ولی خارش و سوزش نداشت.. الان دیگه خوب شده...ولی هروقت هرروز عوض کرده تمیز. بود اگه سه. روز یا بیشتر زرد میشه