2777
2789

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

به خدا خسته شدم

الهی دورت بگردم ببین گلی وقتی تاپیک زدی ینی دنبال درست شدنی پس یبار غرورو بزارین کنار منطقی با هم در مورد همه چی صحبت کنین و مرز بندی کنین و قوانینی رو طرح کنید

بدون دعوا و کششیدن بحث از گذششته و بدون استفاده از جمله تو اصلا و تو هیچوقت و تو همیشه و...

اخه اوایل نامزدی و اینا خیلی گرم بود و هولوای الان یه طوری رفتادر میکنه که انگار بداش اصلا مهم نیست. ...

چند ساله ازدواج کردین؟

درگیری ذهنی داره؟

تنشتون زیاده؟

رابطه ج خیلی سرچشمه میگیره تو احساسات طرفین

ولی متضادشم جواب میده.

یعنی رابطه ج خیلی عالی میتونه عشق و محبت رو باز جاری کنه.

بنظرم اگه رندگیتو میخوای دنبال علت و ریشه بگرد و دنبال حل کردنش باش

گاهی همینکه رابطه رو تو دست بگیری مرد رو به وجد نیاره

عجب... اینجا یه کامنت عادی هم نمیشه گذاشت از دست آقایون.درخواست دوستیه که ارسال میشه.عزیزم اول از خوراکی ها ودمنوشهای گرم و قطره گل سرخ استفاده کنن همسرتون اگر بازم نشد باید دکتر برن و دارو استفاده کنن

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 
الهی دورت بگردم ببین گلی وقتی تاپیک زدی ینی دنبال درست شدنی پس یبار غرورو بزارین کنار منطقی با هم در ...

فداتشم مهربونم اگه ممکنه لطف کن گزازش بزن خسته شدم از پیشنهاد دوستی ها

جه عکس باصفایی گزاشتی دلم تنگ رهبرم شد

عزیزم😢

منم دلم اتیشه....جبران نمیشه

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 
جون دیگه خودمم نمیخوام به درک حوصلشو ندارم .یعنی خودشو دوست دارم وایتز رابظه سرد شدم تعجب میکنم که ح ...

این مسئله باید حل بشه عزیزم اگر جوان هستین در اینده نه چندان دور تبعات و اثرات بدی روی ابعاد مختلف زندگیتون میذاره.ان شا الله خدا کمکتون کنه زودتر درمان بشن