2777
2789
عنوان

کیت تخمکگزاری

80 بازدید | 13 پست

تا  به حال  استفاده کردین   چجوری  بفهمیم  مثبت   من  امشب  شب  پانزده  پری   بودم  خط  پایینی  یه مقدار  کمرنگتر از  بالایی  بود   !میدونید  ینی  چیه

از ۹پری بزن خط دوم پررنگ تر بود مثبته و تا ۳۶ساعت میتونی واسه جنسیت پسر اقدام کنی

خدایا شکرت بابت رسیدن به آرزوهام،هیچوقتتتت از خدا ناامید نشید ، امید و توکل معجزه میکنه .

منفی بوده 

الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از ۹پری بزن خط دوم پررنگ تر بود مثبته و تا ۳۶ساعت میتونی واسه جنسیت پسر اقدام کنی

منم میخوام پسر باشه ولی هنوز کیتم خط دومش هالس روز ۱۳ هستم و یک روز درمیون هم اقدام داشتم احتمالش میاد پایین یعنی؟

💙 فقط کافیه به خودت و داشته هات و انچه که خواهد رسید باور داشته باشی اونوقت میبینی چیزی نمونده تا بدستش بیاری 💙💪
منم میخوام پسر باشه ولی هنوز کیتم خط دومش هالس روز ۱۳ هستم و یک روز درمیون هم اقدام داشتم احتمالش می ...

اول اینکه اول وآخر دست خداست خیلیها روز تخمک گذاری نبوده وپسر شده ولی

از زمان پررنگ شدن تا ۳۶ساعت بعد میشه اقدام کرد که یه غروب یه شب خوبه

خدایا شکرت بابت رسیدن به آرزوهام،هیچوقتتتت از خدا ناامید نشید ، امید و توکل معجزه میکنه .
خیلی   از  امضات  متاثر  شدم   انشالا   خدا  بزودی  دامنتو & ...

ممنون گلم الهی آمین

الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
اول اینکه اول وآخر دست خداست خیلیها روز تخمک گذاری نبوده وپسر شده ولی از زمان پررنگ شدن تا ۳۶ساعت ب ...

اها یعنی هر وقت دیرم پررنگ شده چندبار پشت سرهم تو یه روز اقدام کنم؟

💙 فقط کافیه به خودت و داشته هات و انچه که خواهد رسید باور داشته باشی اونوقت میبینی چیزی نمونده تا بدستش بیاری 💙💪
اها یعنی هر وقت دیرم پررنگ شده چندبار پشت سرهم تو یه روز اقدام کنم؟

هر روز سر ساعت مشخص مثلا هرروز ساعت ۱۱کیت بدار هرروزی که پررنگ شد یه بار غروب یه بار شب اقدام کن 

حالا   پسر  و  دختر  مهم  نیست  , از  کجا  بفهمیم .که   ...

پررنگ یعنی مثب 

جنسیت مهم نیست کلا برو تو اقدام

ممنون   خط  پایین   باید  پررنگ  باشه   ؟اگه  یه  مقدار &nbs ...

شما که جنسیت مهم نیست چرا از کیت استفاده میکنید کلا برید اقدام 

بله وقتی پررنگ میشه یعنی تخمک گذاری نزدیکه 

هر روز سر ساعت مشخص مثلا هرروز ساعت ۱۱کیت بدار هرروزی که پررنگ شد یه بار غروب یه بار شب اقدام کن&nbs ...

مررررسی عزیزم❤❤❤