2777
2789
عنوان

بحث مزخرف زگیل

24739 بازدید | 494 پست

سلام خانما کسی خودش یا همسرش زگیل تناسلی داشته؟ممکنه کسی بدون هیچگونه رابطه ای دچار بشه؟ممکنه دکتر در تشخیصش اشتباه کنه؟اخیرا بعضیا تاپیک زدن که واکسنش بده و نازایی میاره،ایا این واقعیت داره؟کسی بوده بزنه و بچه دار هم شده باشه؟ببخشید طولانی شد،پیشاپیش سپاس از راهنماییتون

بله من گرفتم

واکسنم زدم و دکتر گفت خیلی کار خوبی کردی

دو سال بعدشم باردار شدم الانم بچه م پیشمه هیچ‌ مشکلی هم تو حامله شدن نداشتم و ندارم

ماه دو اقدام باردار شدم

لبــــانت سیـب ممنوع بهشتی🍎تو زیبایی و دور از هرچه زشتی☀️بــرای بــــردن غــــم از دل من بخند ای دختر اردیــــبــهشتی🌸🌼🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تمام عوارضش شایعه س

من دخترم ۱۴ سالش شه اونم می برم بزنه

خیلی خوبه

لبــــانت سیـب ممنوع بهشتی🍎تو زیبایی و دور از هرچه زشتی☀️بــرای بــــردن غــــم از دل من بخند ای دختر اردیــــبــهشتی🌸🌼🌹
تمام عوارضش شایعه س من دخترم ۱۴ سالش شه اونم می برم بزنه خیلی خوبه

جدا؟اخه همسرم رابطه نداشته،منم ظاهرا ندارم حالا میخوام پاپ اسمیر بدم ولی دکتر گفنه ساید باشه شاید نباشه،نمیدونید پقدر ناراحتم،زندگیم فلج شده

بله من گرفتم واکسنم زدم و دکتر گفت خیلی کار خوبی کردی دو سال بعدشم باردار شدم الانم بچه م پیشمه هی ...

طبیعی یا سزارین کردی؟

لطفا فقط یه صلوات برای سلامتی اقا امام زمان💕 
جدا؟اخه همسرم رابطه نداشته،منم ظاهرا ندارم حالا میخوام پاپ اسمیر بدم ولی دکتر گفنه ساید باشه شاید نب ...

میدونم چقد ناراحت شدی و‌هستی

ولی‌ اندازه من زجر نکشیدی که دو روز‌مونده به عقدم اولین زگیل رو‌‌دیدم و اگر‌ شوهرم شب اول می‌دید معلوم‌نیس‌ چه فکری میکرد خاستگار غریبه بود

پا‌پ اسمیرش معمولی نیستا فرق داره ۵۰۰-۶۰۰‌تومنه آزمایشش

بدی هم چه داشته باشی چه نداشته باشی نمیتونی درمانش‌کنی از بدنتم نمیره هیچ‌راهی هم نداری

پس‌ پاپ اسمیر نده مستقیم برو واکسن

اینم بگم بعد عقدمون من ۶ ماه طول کشید خوب شم کامل(فقط ظاهری‌ چون ویروسش نمیره) ۳ ماه بعد خوب‌شدنم شوهرم زگیلاش در اومد

پس نتیجه میگیریم‌۹ ماه بعد رو شما نشون میده که گرفتی یا نه 

وای که من ذهنم روز و شب درگیر این موضوعه

من چند ماه پیش رفتم پیش یه دکتر گفت زگیل داری بعد ازمایش پاپ اسمیر دادم رفتم پیش یه دکتر دیگه گفت نه نداری حالا همش مثل خوره افتاده تو دلم که دارم یا نه

واسه من چندتا جوش رنگ خود بافت داخل واژنم تو خود واژنمه مثلا وقتی شیاف میزارم متوجه میشم

طبیعی یا سزارین کردی؟

دکتر‌ گفت هیچ ارتباطی به سزارین نداری‌مگه اینکه روزای آخر چک کنیم داخل‌یا بیرون زگیل داشته باشه

منم نتونستم ریسک کنم رفتم پیش‌ یه دکتری که همه رو سز‌ میکرد از ترسم رفتم

وگرنه قبول نکردن که بخاطر زگیلی که داشتم وخوب‌ شده سز کنن

دکتر‌ گفت هیچ ارتباطی به سزارین نداری‌مگه اینکه روزای آخر چک کنیم داخل‌یا بیرون زگیل داشته باشه منم ...

وای پس بیمارستان دولتی اصلا حتی اگر بهشون ثابت هم بشه قبول نمی کنن سزارین و .... وای بدبخت شدم