2777
2789
عنوان

خونه زشتم😔

223 بازدید | 24 پست

۳ سال ازدواج کردم خونه امون ب شدت کوچیک مبلا سلطنتی قدیمی 😔مبلا خودم نخریده بودم ....اینه بوفم برنج🤢🤮 دوتا فرش شیش متری طوسی ...تلوزیون وصل ب دیوارر در دیوارم کثیف اتاق کوچیک ک نتونستم تخت بخرم ....خیلی ناراحتم کاری هم نمیتونم بکنم ...نگید شوهرت بی عرضست شوهر ام بی عرضه نیست فقط باباش پشتش نبوده همین ....

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

عکس اون خونه ی زشت

..تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

تغییرات کوچیک ایجاد کن هر چیزیو که دوست نداری رد کن بره

با پولش چیزایی که دوست داری بخر

مثلا من اگه باشم آینه و بوفه برنجی اصلا نگه نمیدارم

به قیمت خوبی میفروشم به جاش میرم آینه چوبی و کنسول میخرم.

بوفه هم از مد افتاده و اضافیه

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ                وقتی خدا بگه باش، پس میشود💙
نمیتونم بدم😀

🫠🫠

..تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

چ ربطی ب بابا دارهشوهرت باید تلاش میکرددکور خونتو عوض کن واسه تنوع

هر کی ک میبینی با وام ازدواجش جهیزیه خریده ولی وام ازدواج ما پدر شوهرم گرفت مثلا برای خرج های عروسی ..ما حتی فرشامونم قسطی خریدیم ...شوهرم کار میکنه خدا شاهده ۷ صبح میره ۱۱ شب میاد ....خونه خریدیم قسط زیاده اصلا نمیتونیم هیچی عوض کنیم ....نگیی خونه خریدیم فلان بهمان خدا شاهده س سال از همه چیم زدیم

اخه بوفه اینه برنج نمیخرند الان ک

میخرن

کسایی هستن که سنشون بالاتره دوست دارن

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ                وقتی خدا بگه باش، پس میشود💙