۳ سال ازدواج کردم خونه امون ب شدت کوچیک مبلا سلطنتی قدیمی 😔مبلا خودم نخریده بودم ....اینه بوفم برنج🤢🤮 دوتا فرش شیش متری طوسی ...تلوزیون وصل ب دیوارر در دیوارم کثیف اتاق کوچیک ک نتونستم تخت بخرم ....خیلی ناراحتم کاری هم نمیتونم بکنم ...نگید شوهرت بی عرضست شوهر ام بی عرضه نیست فقط باباش پشتش نبوده همین ....
..تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔
..تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔
چ ربطی ب بابا دارهشوهرت باید تلاش میکرددکور خونتو عوض کن واسه تنوع
هر کی ک میبینی با وام ازدواجش جهیزیه خریده ولی وام ازدواج ما پدر شوهرم گرفت مثلا برای خرج های عروسی ..ما حتی فرشامونم قسطی خریدیم ...شوهرم کار میکنه خدا شاهده ۷ صبح میره ۱۱ شب میاد ....خونه خریدیم قسط زیاده اصلا نمیتونیم هیچی عوض کنیم ....نگیی خونه خریدیم فلان بهمان خدا شاهده س سال از همه چیم زدیم