2777
2789

با دکلره آره

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

با دکلره اون چری که مد نظرت هست در میادولی بدون دکلره نه اونطوری درنمیاد ، رنگ ۶.۶۶ با اکسیدان ۹ درصد و واریاسیون قرمز یه رنگ قهوه ای رو به چری خیللللی خوشرنگی بهت میده من گزاشتم همه عاشق رنگ موهام میشن یه قهوه ای طبیعی و عروسکی و خیلی قشنگیه که تو افتاب و نور باشی به چری میزنه ولی حالت عادی انگار نه انگار رنگ کردی خیلیم موندگاره اگه دوست داشتی اینو امتحان کن.

[QUOTE=423225071]با دکلره اون چری که مد نظرت هست در میادولی بدون دکلره نه اونطوری درنمیاد ، رنگ ۶.۶۶ با اکسیدان ۹ درص ...[/QUOشرمنده عشقم زیاد سوال پرسیدم میشه مقدارشون رو بگی هر کدوم چقد بریزم

[QUOTE=423225071]با دکلره اون چری که مد نظرت هست در میادولی بدون دکلره نه اونطوری درنمیاد ، رنگ ۶.۶۶ ...

قربونت عزیزم ، بستگی به حجمموهات داره دیگه من خودم نصف بیشتر لوله رنگ و دوتا ازین اکسیدان کوچولوها ریختم و دو بند انگشت واریاسیون موهام تا پایین کتفمه و پره، میدونی خوبیه رنگش اینه بعد شستشو بدرنگ نمیشه اتفاقا هرچی بیشتر بشوری خوشرنگ تر و طبیعی تر میشه برای منکه اینطوری بود ،حالا اگه دوست داشتی امتحان کن.

قربونت عزیزم ، بستگی به حجمموهات داره دیگه من خودم نصف بیشتر لوله رنگ و دوتا ازین اکسیدان کوچولوها ر ...

فداتشم عشقم مرسی حتما امتحان میکنم فقط رنگ فرقی نداره چ مارکی باشه

فداتشم عشقم مرسی حتما امتحان میکنم فقط رنگ فرقی نداره چ مارکی باشه

قربوونت برم😘😘 ، نه فرقی نداره ،من فقط رنگ بدون امونیاک گرفتم کمتر به مو اسیب میزنه بدون امونیاک.