2777
2789
عنوان

خاله بازی

1 بازدید | 7 پست

یه روز دوستم بهم گفت بیا خاله بازی کنیم . منظورشو نفهمیدم؟؟؟؟ ..🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔

لطفا قبل از شناخت من ، منو قضاوت نکنید من با بقیه فرق میکنم . برای سو استفاده از خانم ها اینجا نیامده ام. من پسر به دنیا اومدم اما یه دختر کوچولو در من وجود داشت الان دیگه اون دختر بزرگ شده و واسه خودش یه خانوم شده .دنیای زنانه دنیای زیبایی است . بانوی درونم خیلی دوست دارم . خواهش میکنم درخواست دوستی ندهید ، مخصوصا آقایون.

🗿🗿یعنی چیزه بد میشه بگم

کاربرpkazemi86 هستم ۲۱ روز تعلیق شدم تا زمان آزاد شدنم با این کاربریم میام. آنکه از شرم گنه باید کند غیبت منم تو چرا جور گنهکاران عالم می کشی؟!💚برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان صلوات 💚الهم عجل لولیک الفرج💚 درخواست دوستی آقایون پذیرفته نخواهد شد

چندسالتونه؟

نه تو می مانی و نه اندوه،و نه هیچیک از مردم این آبادی…به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذرد؛آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند…لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود،جامه اندوه مپوشان هرگز.✨️🤍کاربر قدیمی سایت هستم🧕🏻

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

تو خاله اون باشی

اون خاله تو

🧞هیتلرم خوبه ولی من عاشق باپنبه سربریدن های چرچیلم🧞انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بددهن دائم در نوسانم زندگی میکنم با قوانین خودم✌

تو خاله اون باشیاون خاله تو

😘🤩😘🥰

لطفا قبل از شناخت من ، منو قضاوت نکنید من با بقیه فرق میکنم . برای سو استفاده از خانم ها اینجا نیامده ام. من پسر به دنیا اومدم اما یه دختر کوچولو در من وجود داشت الان دیگه اون دختر بزرگ شده و واسه خودش یه خانوم شده .دنیای زنانه دنیای زیبایی است . بانوی درونم خیلی دوست دارم . خواهش میکنم درخواست دوستی ندهید ، مخصوصا آقایون.

تو خاله اون باشیاون خاله تو

شاید منظورش این بوده .

میگفتی از سنت خجالت بکش

خخخ

من هم چندان بدم نمیاد ....