2777
2789
عنوان

استخاره

| مشاهده متن کامل بحث + 149 بازدید | 21 پست
مرسی گلم خیر ببینیاسمم وانیا

نتیجه استخاره

بد است، از وقت این کار گذشته است، شما را به گمراهی می کشند، حتما ترک کنید، صبر کنید خداوند به شما کمک خواهد کرد.

نتیجه معامله:

بد است، خسارت می کنید به شما دروغ گفته شده است، مطالبی از شما مخفی مانده است، اقدام نکنید .

نتیجه ازدواج:

بد است، دروغ در کار است عیبی از شما مخفی مانده است صبر کنید موقعیت بهتری برای شما تقدیر شده است عجله نکنید و بیشتر تحقیق کنید.

سوره مائده ، آیه 10

باران

نتیجه استخاره

میانه است، فعلا صبر کنید و اقدام نکنید، چرا که از پیشنهادی بهتر محروم خواهید شد، البته در صورتی که تحت شرایط خاص و با مراقبت های لازم انجام دهید مانعی ندارد، مواظب باشید خطری در این کار دیده می شود، در صورت اقدام حتما صدقه دهید.

نتیجه معامله:

میانه است، فعلا اقدام نکنید، صبر کنید و بیشتر مشورت نمایید در صورت اقدام حتما حتما صدقه دهید.

نتیجه ازدواج:

بد است، خود را ارزان می فروشید، ارزش شما بیشتر است صبر کنید، مورد بهتری که در شان شما می باشد به شما معرفی خواهد شد.

سوره بقره ، آیه 38

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

نسترن گلم سر نماز دعات میکنم

نتیجه استخاره

بد است، از وقت این کار گذشته و دیر شده است، فعلا صبر کنید.

نتیجه معامله:

خوب نیست، سودی با انجام دادن این کار نمی بینید، صبر کنید، معامله ای بهتر در پیش دارید، از وقت این معامله گذشته است.

نتیجه ازدواج:

بد است، اقدام نکنید، در شان شما نیستند، صبر کنید.

سوره بقره ، آیه 106