2777
2789

چهار قسطه ست دیگه

قسط اول و موقع ثبت سفارش میدی و کالا برات ارسال میشه

بقیه شو توی سه قسط تا سه ماه

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

بعد باید از پول خودم یا اعتباری ک اسنپ داده؟

اولین قسطو با پول خودت میدی

بقیه ش از اعتبارت کم میشه

هر قسطی رو پرداخت کنی به همون مبلغ به اعتبارت اضافه میشه

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

آها پس یکی از قسط ها با پول خودمه درسته?

اره اولیش و باید نقدی پرداخت کنی

آها خوبه پسمن خواستم سفارش بدم مامانم گف احتمالا ۵ تومن و خودمون باید بدیم این اعتبار الکیه😂مرسی❤️

نهه الکی نیست😁 قربووونت