2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اصلا گوش نمیدم دیگه این خواننده رو ازش بدم میاد

تو تاپیکهای من فقط خانوما و سیسی هام نظر بدن❤️💓 مردا همه صداشون ببرن و مطلقا و اصلا و ابدا حق نظر و کامنت ندارن رو اعصاب من نرید خواهشا👍🏻👍🏻مشکلی ام اگه داری یا نظر نده یا گریه کن یا خودتو بزن یا جیغ بکش یا چ میدونم خودتو بکش فقط هر کاری میکنی رو اعصاب من راه نرو👍🏻یه مرد کافیه ببینم تو تاپیک هام قبامت میکنم خشتکشو پرچم میکنمچی فک کردی❓️انی وی💁🏻♀️مهم نیست چقدر حالم بد باشه یا تو چه وضعیتی باشم در هر صورت با نگاه کردن به آسمون حس خوبی میگیرم و آروم میشم 🙃💓♂فمنیست🧚هیچوقت دوست ندارم کسی رو ناراحت کنم اگر ناخواسته ناراحتتون کردم حتما بهم بگین که اگه حق با شما بود، ازتون معذرت خواهی کنم❤️

خب از اول چرا اومدید تو تاپیک؟چقدر عجیب هستید ...

چون نظر پرسیدن که آیا میدونید

گفتم نه نمیدونم و به این علت

ربطش به شما؟؟؟؟

تو تاپیکهای من فقط خانوما و سیسی هام نظر بدن❤️💓 مردا همه صداشون ببرن و مطلقا و اصلا و ابدا حق نظر و کامنت ندارن رو اعصاب من نرید خواهشا👍🏻👍🏻مشکلی ام اگه داری یا نظر نده یا گریه کن یا خودتو بزن یا جیغ بکش یا چ میدونم خودتو بکش فقط هر کاری میکنی رو اعصاب من راه نرو👍🏻یه مرد کافیه ببینم تو تاپیک هام قبامت میکنم خشتکشو پرچم میکنمچی فک کردی❓️انی وی💁🏻♀️مهم نیست چقدر حالم بد باشه یا تو چه وضعیتی باشم در هر صورت با نگاه کردن به آسمون حس خوبی میگیرم و آروم میشم 🙃💓♂فمنیست🧚هیچوقت دوست ندارم کسی رو ناراحت کنم اگر ناخواسته ناراحتتون کردم حتما بهم بگین که اگه حق با شما بود، ازتون معذرت خواهی کنم❤️

چرا ؟ خیلی قشنگ میخونه که

دلایل خودم و دارم

آخرین آهنگش و یه سایتی و قبلا میشماختم میزاشت

حضور ذهن ندارم میتونی سرچ کنی سایت اول بیاد فککنم